Широкоформатний друк

Переваги принтерів і плотерів Mutoh

Широкоформатні принтери другого покоління компанії Mutoh, моделі ValueJet 1324, 1624 і 1638-новітні японські принтери, призначені для швидкого друку високоякісних зображень, затребуваних на ринках вивісок, реклами, POS / POP, а також на ринку високоякісного друку фотошпалер з роздільною здатністю 1440х1440 dpi.

На сьогодні принтери MutohValueJet є найшвидшими у світі апаратами в класі Еко-сольвентних принтерів. В цих новітніх принтерах встановлені найсучасніші і передові головки з перемінним розміром краплі з роздільною здатністю друку 1440 dpi. Ця нова головка забезпечує приголомшливу продуктивність до 48 м2/г (VJ 1638) і до 29 м2/г (VJ 1324/1624), а також покращену якість широкоформатного друку на високій швидкості. Крім нової технології головки, в цих останніх моделях також використовується набір інноваційних конструктивних особливостей, наприклад механізм автоматичного відведення листа, нова клавіатура з зручним доступом і тримач картриджа чорнила, що нахиляється.

Нові машини надають користувачеві найвищий рівень комфорту і кращу в своєму класі ефективність широкоформатного друку на банерній тканині серед наявних на ринку моделей.

Широкоформатний принтер Valuejet

Новітня друкуюча головка з роздільною здатністю друку 1440 dpi

Вражаюча якість друку широкоформатних принтерів VJ-1324/1624 обумовлена застосуванням нової друкуючої пьезоголовки з регульованим розміром краплі. Ця головка з 1440 дюзами містить секції чотирьох кольорів. У секції кожного кольору є 360 сопел, або два ряди по 180 сопел на колір. Оскільки всі секції кольорів об’єднані в одну головку, немає необхідності виконувати тривалу процедуру калібрування головок відносно один одного.

Друкуюча головка здатна наносити краплі чорнила з об’ємом від 3,5 до 35 пл. У підсумку вона може створювати більш широкий діапазон розмірів точок чорнила, які до того ж наносяться швидше порівняно з іншими друкуючими головками на ринку. Це призводить до підвищення швидкості друку і набагато кращої якості друку при високих швидкостях.

Нова друкуюча головка може створити п’ять різних роздільних здатностей друку до 1440 dpi, у тому числі новий режим друку 720 х 1080 dpi для виведення високоякісної графіки з яскравими і чіткими кольорами, бездоганним кольором заливки і неперевершеними плавними градієнтами.

Вражаюча продуктивність

Максимальна швидкість друку VJ 1638 становить 48 м2/г., VJ-1624 – 29 м2/u. У моделі VJ-1324 максимальна швидкість друку складає 27,9 м2/г.

Можна задати п’ять різних роздільних здатностей друку: 540 x 720 dpi, 720 x 720 dpi, 720 x 1080, 1440 x 720 dpi і 1440 x 1440 dpi. У нові принтери ValueJet 1324/1624 вбудовані режими друку, які дозволяють оператору ValueJet легко вибрати потрібні налаштування для досягнення необхідної швидкості / якості. Досвідчені користувачі можуть також налаштувати параметри режиму друку відповідно до своїх потреб.

Новітня технологія широкоформатного друкуТехнологія Intelligent Interweaving (Mutoh i2)

В нових принтерах ValueJet використовується здобувша безліч нагород технологія хвилеподібною друку MutohIntelligentInterweaving (i2), що дозволяє помітно знизити або навіть повністю усунути типові проблеми, пов’язані зі звичайним цифровим струменевим друком, наприклад, горизонтальні смуги, смуги невідповідності кроку і видимі наслідки непрацюючих або хибно спрацювавших дюз.

Суть технології I2 полягає в можливості наносити при друці фарбу на носій не прямою лінією, а в формі “синусоїди”, хвилею. Саме це дозволяє практично повністю виключити горизонтальне полошення на відбитках, зроблених, в тому числі, на максимальних швидкостях.

Як наслідок – однїєю з основних переваг фірмової технології друку MutohI2 – відтворення якісного зображення, що дає безпрецедентний рівень комфорту оператору принтера. Користувачі принтера ValueJet можуть друкувати широкоформатні зображення ідеальної якості при кожному запуску завдання і в самі найкоротші терміни.

Також необхідно відзначити, що технологія I2 дозволяє друкувати без втрати якості, навіть якщо стан друкуючих головок неідеальний: використовуючи можливості технології, принтер може друкувати безкомпромісно якісно навіть у ситуації, коли забито до 30% дюз головки. Що стає вкрай важливим для власників обладнання через 2-3 роки після його придбання.

Японська якість

Всі принтери MutohValueJet 1324/1624/1638 вироблені в Японії! Більше того – 100% з японських комплектуючих і руками японських робітників. Це є запорукою якісного складання устаткування і його багаторічної стабільної експлуатації.

Широка сумісність з носіями

Принтери VJ-1324/1624/1638 можуть працювати з рулонами з втулкою 2 і 3 дюйми. Для роботи з більш високою швидкістю друку і для забезпечення ефективності сушіння в принтерах використана нова конструкція плити широкоформатного друку з трьома індивідуально керованими нагрівальними елементами. Нагрівальні елементи виконують попередній нагрів носія, фіксацію чорнила і сушку відбитків. Принтер ValueJet створює ідеальні високоякісні зображення на широкому діапазоні недорогих стандартних доступних матеріалів без ПВХ покриття, матеріалів для банерів і м’яких вивісок, а також на крейдованих підкладках.