Реклама на авто Львів

Реклама на авто у Львові

«АртПром» – це рекламно-виробнича компанія, яка спеціалізується на рекламі на транспорті, брендуванні автомобілів, обклеювання (обклеювання вінілом) машин автобусів і вантажівок, виготовленні вінілових наклейок на авто і некомерційному оформленні транспортних засобів. Ми проводимо повний цикл робіт – від виготовлення дизайну проекту, різання і друку плівки до розміщення вашої реклами з реєстрацією в державних органах.

Зовнішня реклама на автотранспорті у Львові – ефективний спосіб формування позитивного іміджу компанії, залучення уваги потенційних клієнтів, брендингу транспорту. У процесі монтажу використовуються лише перевірені матеріали трьох цінових категорій: економ, медіум і преміум, з терміном служби від 1 до 10 років. Литі, моно-та полімерні ПВХ-плівки виробників світового рівня: Oracal, 3M і KPMF.

Виготовлення реклами та нанесення вінілових наклейок на автомобіль може виконуватись як на рівні ділянки, так і на істотно викривлені поверхні із збереженням гарантії якості усіх виконаних робіт. Монтажні роботи проводяться з дотриманням всіх вимог виробників плівки – суворе дотримання температурного режиму, вологості та забрудненості повітря приміщення сприяють якісному і швидкому виконанню робіт і, головне, дає гарантію на довготривалу експлуатацію матеріалу.

Виготовлення реклами на транспорті та брендування транспорту

Виготовлення реклами на транспорті (приватному чи громадському) від «АртПром» – гарантія успішності рекламної кампанії, широкого охоплення цільової аудиторії і самого професійного підходу. Найдемократичніші ціни і креативний підхід до розробки дизайну ми вам гарантуємо!

Реклама на авто від макету реклами на транспорті до виготовлення реклами

В умовах нестабільної економіки наші послуги стали користуватися особливим попитом як найбільш швидка та якісна подача інформації до потенційних споживачів. Інформація, нанесена на автомобілі, відрізняється хорошим співвідношенням «ціна-якість», найвищим ступенем віддачі і глибоким впливом на найбільш активну аудиторію на дорогах міста Львова. Маршрути руху автомобілів дають можливість охопити саме ту аудиторію, яка необхідна вам і отримати максимальну віддачу від вкладених коштів.

Дизайн

Співробітники нашої компанії розроблять унікальний дизайн-проект (макет реклами на транспорті) і реклама на автомобілі буде стильною і привабливою. Допоможуть виготовити відповідні вінілові наклейки на авто, також адаптувати вже існуючий дизайн під марку вашого автомобіля. У процесі консультації ви також дізнаєтеся де краще розміщувати обраний образ, і в якій кольоровій гамі. При необхідності можна здійснити корекцію кольору вибраного зображення, щоб домогтися гармонійного поєднання з покриттям кузова в готовому вигляді.

Виготовлення

Виробляємо рекламно-транспортні матеріали для всіх видів машин і автотранспорту. Застосовуємо технології повноколірного широкоформатного друку на самоклеючій плівці і / або плотерній порізці кольорових вінілових плівок і наклейок з подальшим перенесенням на автомобіль. Для тентів використовується друк на банерній тканині, або трафаретний друк спеціальними фарбами для ПВХ-тканин, що ідеально підходить для брендування корпоративного транспорту (автобусів, газелей, вантажівок).

Монтаж

Роботи з обклеювання автомобілів рекламою та монтажу реклами на поверхню автомобіля можуть проводиться як на території замовника, так і в спеціалізованих боксах компанії «АртПром». Роботи слід проводити в сухих, світлих, опалюваних приміщеннях, ізольованих від несприятливих погодних умов і обладнаних електричними розетками. Ми гарантуємо високу майстерність і довговічність проведених робіт і якісне нанесення зображення на корпоративне авто.

Реклама на автомашинах і рекламні конструкції

Щодня ми спостерігаємо безликий потік автотранспорту на вулицях Львова – це величезний рекламний майданчик з великим потенціалом. Наклейки, стікери, рекламні конструкції і повна обклейка автомобіля рекламою у Львові – відмінний спосіб просування ваших товарів і послуг для самих різних людей, від керівників до простих студентів. Можна відзначити наступні плюси розміщення реклами на автомобілях: робота на величезних територіях за рахунок мобільності носія, охоплення всіх соціальних класів населення, велика кількість контактів, висока ефективність і, як наслідок, швидка окупність. При цьому можна виділити потрібну аудиторію шляхом вибору певного маршруту просування.

Застосування самоклеючих полімерних плівок з певним ступенем прозорості дає можливість наклеювати їх на будь-яку за розмірами і характеристиками поверхню, з вигинами, нерівностями і навіть на скло. Видалення, у разі втрати актуальності, таких носіїв не принесе проблем – плівка досить легко знімається, не залишаючи слідів, але у випадку вінілових наклейок доведеться вдатися до допомоги професіоналів.