Реклама на автобусі

Треба ефективна реклама?

Обирайте транспорт! Це ефективний рекламний майданчик і чудовий спосіб:

  • підняти продажі;
  • підвищити лояльність постійних клієнтів;
  • охопити максимальну кількість цільової аудиторії;
  • зацікавити все місто акціями, знижками, бонусами, іншими вигідними пропозиціями.

Переваги співпраці з рекламним агентством «АртПром»

  • Багаторічний досвід у рекламному бізнесі. Працюємо на ринку зовнішньої реклами з 2005 року.
  • Повний цикл виробництва транспортної реклами. Замовили у нас – отримали готову рекламу на бортах громадського транспорту з гарантією якості у вигляді фотозвіту.
  • Широка географія діяльності. Займаємося виготовленням і розміщенням рекламних зображень на усіх видах громадського та корпоративного транспорту у м. Львів, Рівне, Луцьк, Івано-Франківськ, Хмельницький, Тернопіль, Чернівці, Ужгород.
  • Кваліфікований персонал: досвідчені персональні менеджери, дизайнери, монтажні бригади.
  • Тільки найкращі німецькі плівки (Oracal, Orajet).
  • Працюємо без посередників.
  • Надаємо звіт про виконані роботи у вигляді фотографій.
Реклама на трамвай
Реклама на трамвай

Переваги сучасної реклами на громадському транспорті

1. Транспортна реклама – це активна реклама. Рух завжди приваблює. Ось чому яскраві та оригінальні маршрутні таксі, міські автобуси, тролейбуси або трамваї з Вашою рекламою не залишаться поза увагою! Розміщення реклами на транспорті ідеально підходить для дієвого просування Вашого бренду. Динаміка забезпечить глобальне охоплення міста рекламою.

2. Швидкість доступу до цільової аудиторії. Цей вид просування товарів, послуг, іміджу фірми скорочує час отримання важливої інформації. Немає потреби чекати, коли потенційні клієнти придбають газету з оголошеннями чи витратять гроші на інтернет. Реклама на динамічному автобусі, тролейбусі або маршрутці відразу розповість усе про Вашу компанію! Адже зображення добре видно перехожим, водіям, тим, хто стоїть на зупинці в очкуванні свого транспорту.

Реклама на автобусі Львів
Реклама на автобусі Львів

3. Габаритне зображення – більше переглядів Вашої реклами. Великі розміри транспорту забезпечують хорошу видимість фото, контактної інформації для всіх учасників дорожнього руху.

4. Оригінальність. Громадський транспорт – це величезна та об’ємна рекламна площина, де можна експериментувати з унікальними дизайнерськими рішеннями. Звертайтеся в Арт Пром! Наші досвідчені дизайнери зроблять креативний макет реклами Вашого бізнесу. Цікаве зображення – ще більше переглядів Вашої реклами.

Реклама на усіх видах громадського транспорту дає унікальну можливість розкрутити бізнес, продукцію чи послуги у найбільш ефективний та оригінальний спосіб. Тож не зволікайте – будьте першими серед конкурентів!

Телефонуйте в рекламне агентство «АртПром». Будемо раді співпраці!