Друкарські послуг

Друк на банерній сітці у Львові

Для зовнішньої реклами продукції у Львові дуже часто вибирають банери, при виготовленні яких важливий якісний друк на сітці. Отримана при такому методі широкоформатного друку продукція відмінно виконує рекламну функцію. Кольори на полотні виходять дуже яскравими, а контури зображень – максимально точними.

Щоб друк на банерній сітці був вигідний для замовника, результат такої роботи повинен відповідати найвищим стандартам якості. Важливо пам’ятати, що Вашу рекламу можуть помістити поряд з рекламною інших компаній. І тоді вже люди зможуть оцінити прагнення Вашої компанії до досконалості. Вони запам’ятають саме Вашу фірму, якщо банер буде дійсно добре надрукований.

Повнокольоровий широкоформатний друк у Львові на сітці здатен точно відобразити всі переваги Вашої продукції. До того ж такі банери можна виготовити дуже великого формату. Через них у приміщення буде потрапляти сонячне світло, тому розміщувати таку рекламу можна на будь-якій будівлі. Це означає, що Ви не обмежені в розмірах. А наша компанія зі свого боку гарантує, що надрукована продукція буде точно відповідати Вашим уподобанням. Над нею попрацюють наші майстри-поліграфісти, які порадять Вам оптимальне рішення. Ми знаємо, як для Вас важливо якнайкраще представити свою компанію клієнтам, тому відповідально підходимо до виконання кожного замовлення.

Широкоформатний друк на банерній сітці: майстерно і за доступною ціною

Розміщувати широкоформатну продукцію у Львові можна не лише на вуличних рекламних носіях, а і у приміщеннях. У цьому випадку вимоги до друку будуть дещо іншими. Потрібно, щоб на полотні були з точністю передані найдрібніші деталі зображення. Крім того, продукція повинна бути екологічною, особливо якщо передбачається близький контакт з аудиторією і тривале розміщення в приміщенні.

Для друку на банерній сітці інтер’єрної продукції ми використовуємо спеціальні плотери японського виробництва. До того ж ми застосовуємо екологічно чисті, нетоксичні чорнила. Вони не тільки нешкідливі для людини, а і з високою точністю передають всі відтінки зображень.

І все ж ми не обмежуємо Вас друком на банерній сітці, пропонуючи масу інших варіантів. Друк у нас виконується на картоні, папері, тканині, плівці, пластиці, самоклеючій плівці у випадку з інтер’єрною продукцією, а також на полікарбонаті, склі, композитних панелях, ПВХ та ін. Також виконуємо широкоформатний друк для розміщення на вуличних рекламних носіях. Ми не обмежуємо Вас в масштабах друку і матеріалах. Наші цехи з сучасним японським обладнанням готові прийняти будь-які навантаження. Професійні майстри порадять найкраще рішення, а готова продукція без затримок відправиться до одержувача в будь-яке місто України.