Широкоформатний друк Львів

Широкоформатний друк у Львові

Широкоформатний друк – це створення зображення довільних розмірів методом цифрового друку на різних носіях. Під довільними розмірами маються на увазі будь-які розміри. Плоттери можуть друкувати шириною до 5 метрів, а довжина обмежена довжиною рулону матеріалу (як правило 50 м). Якщо потрібно зображення більших розмірів, то воно розбивається на частини (тайли), друкується і потім склеюється в єдиний елемент.

Широкоформатний друку на плотері Mutoh ValueJet 1624У нашому випадку мова йде про цифровий широкоформатний друку на плотері Mutoh ValueJet 1624. Друк проводиться оригінальними англійськими чорнилами.

Отримані зображення не піддаються  атмосферному впливу і можуть експлуатуватися поза приміщення не менше 2-х років без істотного «вигорання». Якість друку на банерній тканині (вініл), банерній сітці, самоклеючій плівці, папері – 720 dpi.

Друк у режимі “фотоякість” виконується еко-сольвентними чорнилом (без запаху) з роздільною здатністю до 1440dpi. Цей режим дозволяє передати найдрібніші деталі зображення і відмінно підійде для друку облич людей, дрібних написів і логотипів, карт, схем, кутків споживача, плакатів, фотошпалер. Отримані вироби ідеально підходять для використання в інтер’єрі (інтер’єрний друк).

Кольоровий друк, що не вигоряє, служить відмінним захистом  Ваших інвестицій у рекламу. Вам не доведеться червоніти перед Вашими Клієнтами через бліду вигорілу вивіску. Наш водостійкий друк – це страховка від примх природи.

Сольвентні чорнила не боятися води, не розчиняються і не розтікаються під впливом природних чинників.

Банерна тканина

Банерна тканинаБанерна тканина застосовується для створення великорозмірних полотен для жорстких умов експлуатації. Можливо багаторазове використання. Термін експлуатації – до 3-х років. Банер може витримати і більше, але практика показує, що пил в атмосфері і вихлопні гази сильно забруднюють зображення.

За способом виготовлення банерні тканини поділяються на литі і ламіновані, розрізняються щільністю плетіння армуючої сітки і, відповідно, вагою. За споживчими властивостями банери бувають глянцеві і матові, Frontlit, Backlit, Blockout, без армуючої сітки, із світловідбивним покриттям.

Банерна тканина Frontlit – найбільш популярний носій на сьогоднішній день.

Це непрозорий матеріал білого кольору, який використовується в рекламних конструкціях з фронтальним підсвічуванням (за що і отримав свою назву). Він широко застосовується для виготовлення щитової та великогабаритної настінної реклами, декоративних драпіровок, прапорів, легких перегородок, мобільних стендів. В рівній мірі підходить як для інтер’єрної так і для вуличної експлуатації.

Друк банерів – широко затребувана послуга на рекламному ринку Львова. Наша компанія має чималий досвід у цій сфері і тому готова запропонувати своїм Покупцям конкурентне співвідношення, ціна / якість. Банерна вивіска – найдоступніша з ефективних видів зовнішньої реклами.

Банерна сітка ЛьвівБанерна сітка  (будівельна сітка) отримала свою назву від первинного застосування – декорування будівельних майданчиків для захисту вулиці від сміття, що летить з будмайданчика. Комірчаста структура цього вінілового матеріалу в значній мірі вирішує проблему вітрових навантажень, а невелика щільність (270-320 г/м2) дозволяє друкувати плакати величезного розміру.

В даний час друк на банерній сітці  у Львові використовують  на будівельних лісах при проведенні реставраційних та будівельних робіт. Крім того, сценічні та телевізійні декорації, видрукувані на сітці, що не блікуют при яскравому студійному світлі.

Також банерну сітку використовують для брендування вітрин магазинів, оскільки вона дозволяє проникати в приміщення через забрендовану вітрину значній кількості світла.

Папір для сітілайтів

Постерний папір (Backlit), що найбільш часто застосовується у вуличних світлових коробах (сітілайт, citylight). На цьому носії виходять цілком пристойні за якістю постери що гарно розсіюють світло з внутрішньої підсвітки конструкції. Рулони цього паперу зазвичай мають ширину 1,27 м.

Posternyi-papirДрук плакатів (постерів) – легкий і доступний спосіб рекламного оформлення торгових приміщень під акцію.

Плакати дозволяють швидко донести рекламну інформацію до Ваших Клієнтів. Вуличний плакат може використовуватися як афіша.

Друк плакатів А0 і більш великих форматів – це та область, де переваги широкоформатного друку найбільш сильні. Конкуруючі технології не забезпечують такого ж поєднання оперативності та ціни.