Реклама на маршрутках

Пошук персоналу за допомогою реклами на транспорті

Сучасний економічний стан в Україні сприяє підвищеному попиту на транспортну рекламу. Річ у тому, що значний відсоток активної працездатної молоді, зацікавленої в ефективному втіленню амбіцій, залишає країну в пошуках кращих заробітків, реалізації власного потенціалу. Звісно, не всі, але значна кількість тих, хто залишається на вітчизняному ринку праці, — не надто активні, наполегливі, мотивовані до інтенсивної роботи. Відтак чимало українських роботодавців стикаються з проблемою персоналу.

Реклама на маршртуках

Реклама на маршртуках

Для вирішення даного питання вигідно розповсюджувати, наприклад, рекламні оголошення про актуальні вакансії не стільки у різних засобах масової інформації, інтеренті, скільки у більш доступних для простих людей місцях. Такими місцями є зовнішні боки громадського транспорту, де може бути розміщена Ваша реклама.

Наша команда займається створенням та поширенням ефективних, ексклюзивних рекламних проектів під усі види громадського та корпоративного транспорту вже досить довгий час. Географія діяльності охоплює обласні центри Західної України. Протягом 13 років успішної реалізації ми зуміли утвердитися як рекламна компанія, що пропонує клієнтам якісну та дієву продукцію з гарантією продуктивного експонування протягом декількох років.

У контексті сучасних тенденцій чому саме реклама на маршрутках, тролейбусах, автобусах є вигідною для просування Ваших товарів, послуг, іміджу?

Реклама на трамваї

Реклама на трамваї

  • Швидкий доступ до потенційного споживача. Той, хто активно шукає роботу, не завжди має нагоду тратитися на придбання газетних оголошень, на доступ до інтернету. А поки людина стоїть на зупинці в очікуванні транспорту, необхідна інформація про вакансії безкоштовно натрапить їй на очі у вигляді рекламних зображень, якими прикрашені борти тролейбуса чи маршрутки.
  • Гарантія знайти свою цільову аудиторію. Якщо Ваші товари, послуги, повідомлення адресовані конкретній групі людей, дуже дієво розміщувати рекламу на транспорті. Саме маршрутки, трамваї, автобуси, тролейбуси охоплюють ділянки в місті, де скупчується необхідна цільова аудиторія. Тому наші клієнти можуть бути впевненими на сто відсотків, що таку рекламу неодноразово будуть бачити, запам’ятовувати, а, отже, — купувати Ваші товари або звертатися саме до Вас у пошуках роботи.
Реклама на автобусах

Реклама на автобусах

  • Охоплення великого географічного діапазону. Реклама на тролейбусах та інших видах громадського транспорту дуже продуктивна, тому що дозволяє активізувати всі прошарки населення міста. Крім того, ми успішно практикуємо виробництво та поширення рекламних оголошень, іншої важливої інформації на маршрутках, які курсують за межами міста. Це дає можливість залучити весь сегмент аудиторії, враховуючи як міських, так і сільських жителів.