Реклама на автомобілі для компанії ” Діон”

Dion(1)

Вода це важлива складова нашого організму. Дуже важливим фактором є — споживання чистої та корисної води без різних домішок. Найкращим рішенням цього є доставка питної води.

От і постачальник питної води компанія “Діон” замовила для себе рекламу на корпоративному  транспорті. Реклама на автомобілі ( брендування ) – це новий іміджевий  вид реклами, який дозволяє збільшити кількість потенційних клієнтів. Розмістивши рекламу на корпоративному транспорті  погодження не потрібне.

Для даного сюжету було використано німецьку самоклеючу (вінілову) плівку ORACAL 641. Сама розповсюджена плівка для плотерної порізки . Дана плівка використовується для зовнішніх та внутрішніх робіт довготривалого терміну експлуатації. Діапазон температурної стійкості від -40 Сдо + 80 С. Був використаний широкоформатний повноколірний друк з роздільною здатністю 1080, було використане  гаряче ламінування рекламного зображення.

Зробивши рекламу на транспорті, Ви зможете донести інформацію про Вашу продукцію всюди, де буде знаходитись  Ваш автомобіль .

На рахунок реклами на автомобілі, звертайтесь в компанію АртПром.