Брендування корпоративного транспорту

Успішна презентація Вашого бізнесу

Майже кожна фірма володіє корпоративним транспортом (легкові, вантажні машини, буси, фури, фургони, цистерни тощо). Наше рекламне агентство пропонує максимально задіяти автомобільні ресурси Вашої компанії для додаткової, але в дійсності – найбільш ефективної реклами Ваших товарів, послуг, іміджу. Брендування корпоративних автомобілів – це ефективно, зручно, надійно!

Чому вигідно замовляти рекламу на корпоративних автомобілях

1. Це динамічно. Робочі машини майже завжди експлуатуються. Щодня вони рухаються вулицями міста, міжміськими трасами, охоплюючи Вашу цільову аудиторію по максимуму. Так можна досягати безперервного контакту з потенційними клієнтами.

2. Це масштабно. Завдяки необмеженим дизайнерським можливостям є нагода поклеїти величезне зображення, яке буде добре видно всім учасникам дорожнього руху. Більше зображення – більше уваги з боку цільової аудиторії. До речі, вантажівка з металевим тентовим покриттям має площу 70-80 м², а розміри бігборда – всього лише 18 м².

Реклама на авто

Реклама на авто

3. Це економно. За оренду розміщеної наклейки на авто Львів розраховуватися не треба, оскільки машина – власність компанії, а за розповсюдження реклами на інших носіях, наприклад, бігбордах платити необхідно, притому немало.

4. Це оптимально. Якщо фірма має великий автопарк, вигідно задіяти максимальну кількість автомобілів. Більше робочих авто з унікальною рекламою Вашого бізнесу – більше охоплення цільової аудиторії.

5. Це довговічно. Легкові, вантажні машини, буси, фури, фургони можуть бути задіяні в рекламній кампанії роками (2-10 років!), причому без оплати за оренду рекламного носія. Спробуйте знайти більш вигідний спосіб просування свого бренду чи послуг.

6. Це популярно. Сьогодні багато компаній замовляють брендування робочих машин. Це стало престижно, а найголовніше – це справді успішно працює.

Брендування авто

Брендування авто

Переконані, що всі учасники дорожнього руху не залишать без уваги оновлений корпоративний транспорт. Ефективна реклама Вашого бізнесу – це велике унікальне зображення на автомобілі, яке разом із транспортом курсує вулицями міста, міжміськими трасами, всією Україною і за кордоном!

Зробіть так, щоб корпоративний транспорт успішно працював на розвиток Вашої справи за будь-яких обставин, навіть якщо він стоїть у заторах, повільно просувається вулицями міста в час пік або спішить до Ваших клієнтів. Замовляйте рекламу на легкових, вантажних авто, бусах, фурах у рекламній агенції «АртПром»!