реклама на маршрутках Львів

Нестандартні рішення для реклами Вашої компанії

Швидко привернути увагу цільової аудиторії, нагадати постійним клієнтам про свій бренд, збільшити кількість потенційних споживачів – все це найкраще реалізовує перевірена часом і досвідом реклама на різних видах громадського транспорту.

Рекламне агентство «АртПром» якраз і спеціалізується на виготовленні та розміщенні рекламних зображень на бортах громадських та корпоративних транспортних засобів. Тому якщо Ваша компанія зацікавлена у продуктивній рекламній кампанії, у втіленні нестандартної реклами, наші кваліфіковані спеціалісти радо допоможуть у цьому.

Чому «АртПром»

1. Тривалий досвід у зовнішній рекламі, рекламі на транспорті. Спеціалізуємося на цих видах реклами ось уже 14 років. Тому ефективна реклама на транспорте від наших фахівців – оптимальний спосіб розповісти цільовій аудиторії про свій бренд, товари чи послуги.  

2. Наявність свого виробництва. Це дуже зручно для наших клієнтів, оскільки немає потреби шукати компанію-виробника рекламного зображення. Ми все робимо під ключ самостійно, із використанням високоякісних німецьких матеріалів, інноваційних технологій та сучасного обладнання.

3. Наша рекламна агенція пропонує представникам малого, середнього та великого бізнесу повний спектр рекламних послуг. Таким чином, клієнт заощаджує кошти й час. Замовили у нас ефективну рекламу на громадському чи корпоративному транспорті – і в найближчий термін отримали кінцевий результат – якісне рекламне зображення на зовнішніх боках обраного Вами транспорту.

реклама на транспорті

Реклама на транспорті

4. Великий вибір транспортних засобів. Залежно від цілей та особливостей рекламної кампанії, місця перебування цільової аудиторії (торгові центри, спеціалізовані магазини, ринки, автостанції, банки, медичні, навчальні заклади, туристичні агенції тощо) наші менеджери по роботі з клієнтами запропонують найбільш оптимальні види транспорту з охопленням саме Ваших потенційних споживачів. Таким чином, реклама на тролейбусах, трамваях, маршрутних таксі чи, наприклад, реклама на автобусах, ціна якої є доступною у нас, стане дієвим засобом для просування Вашої продукції, послуг.

5. Гарантія виконаних робіт та належного рівня якості. Щоб наші клієнти були впевненими у надійному виконанні рекламного проекту, ми завжди надсилаємо фотозвіт, а також слідкуємо за станом рекламного зображення на транспорті упродовж домовленого часу експонування.

Цінуйте свій час і гроші разом із нами – замовляйте перевірену рекламу на громадському та корпоративному транспорті у нас!