Реклама транспорт

Найкраща реклама у Вашому регіоні

Сьогодні реклама на бортах громадського транспорту належить до найбільш перспективних видів зовнішньої реклами. Перспективною її робить динаміка, оптимальна ціна, максимальне охоплення цільової аудиторії та не лише…

Чому успішні компанії надають перевагу динамічній рекламі на транспорті – розповідаємо у статті.

Популярність цього способу просування іміджу, послуг, товарів на ринку пояснюється кількома чинниками

1. Це реклама, яка рухається. Динамічність громадського транспорту забезпечує унікальну перевагу такої реклами. Протягом дня тролейбус, маршрутка чи автобус багато разів об’їжджає спальні райони, центр міста. Таким чином, сучасна реклама на транспорте Ужгород чи в будь-якому іншому обласному центрі Західної України, який Вас цікавить, здатна покрити весь населений пункт та зацікавити якомога більшу кількість потенційних клієнтів.

2. Це реклама, яка регулярно нагадує про Ваш бренд. Завдяки безперервному руху маршруток, автобусів, тролейбусів чи трамваїв є унікальна можливість постійно нагадувати цільовій аудиторії про Вашу компанію, товари або послуги, які Ви пропонуєте.

3. Від нагадування – до ненав’язливості. Це дуже важливо в сучасному світі, переповненому пропозиціями, технологіями, рекламними «фішками» різного типу! Перенасичення рекламного ринку, інформаційний шум створюють навколо потенційних споживачів так звану оболонку дратівливості: звичайна зовнішня реклама часто набридає (інтернет), відволікає (радіо, телебачення), нав’язує (яскраві сітілайти, наприклад).

З транспортною рекламою ці негативні рекламні штуки не працюють! Адже реклама в трамваях або на трамваях, тролейбусах, маршрутних таксі ні до чого не примушує, не зволікає, не набридає. Вона просто курсує на транспорті по чіткому маршруту і між іншим приваблює естетикою. Це привертає увагу пасажирів, пішоходів, водіїв і при цьому не викликає негативних емоцій.

4. Мобільність. Це забезпечує для наших клієнтів можливість самостійно вибирати місцезнаходження, тривалість контакту з рекламою, відповідно – охопити чітко обрану цільову аудиторію у західноукраїнському регіоні, який є цікавим для Вашого бізнесу.

Реклама на маршрутках

Реклама на маршрутках

Замовляти у нашій рекламній агенції популярну рекламу на транспорті вигідно, тому що:

  • працюємо на рекламному ринку з 2005-го. Багато років досвіду – перевірені та ефективні рекламні рішення;
  • маємо своє виробництво – повний цикл виготовлення транспортної реклами під ключ;
  • персональний менеджер – безкоштовно проконсультує, запропонує оптимальний варіант реклами для Вашої компанії;
  • лише перевірені якісні плівки з Німеччини;
  • гарантія якості виконаних робіт у вигляді фотозвіту;
  • контроль якості реклами протягом терміну експонування.

За перевіреною рекламою звертайтеся в «АртПром»! Будемо раді співпраці!