Реклама на автобусі артпром

Якісна реклама – успішна кампанія

Попри те, що сьогодні дуже активною вважається реклама в інтернеті, реклама на транспорті займає стійку позицію популярного маркетингу в режимі офлайн. Ефектні зображення на бортах габаритного транспорту привертають увагу всіх учасників дорожнього руху. Розкажіть нам про свою цільову аудиторію, а ми підберемо найкращий транспорт для реклами Вашого бізнесу!

Наш досвід

Наша рекламна агенція займається виготовленням та поширенням якісних рекламних зображень на зовнішніх боках громадського, а також корпоративного транспорту з 2005 року. Тривалий досвід у рекламному бізнесі дозволяє втілювати успішні та прогресивні рекламні проекти для досягнення чітко встановлених цілей рекламної кампанії.

У своїй роботі ми завжди керуємося принципами якості, своєчасності, добросовісності. Забезпечуємо створення, розміщення та контроль якості за рекламою на громадському транспорті за час всього терміну експлуатації зображення на бортах обраного Вами транспортного засобу.

Реклама на транспорті Львів

Реклама на транспорті Львів

У процесі виробництва реклами використовуємо лише високоякісні німецькі плівки (оракал, ораджет). Не застосовуємо плівки інших виробників сумнівної якості. За потреби, наш персональний менеджер безкоштовно надасть консультацію щодо технічних характеристик тієї чи іншої серії плівок, щоб Ви могли обрати найбільш оптимальний матеріал чітко під рекламу Вашої компанії, продукції, послуг.

Замовляти у нашій агенції перевірену часом та досвідом рекламу на громадському транспорті вигідно ще й через те, що ми забезпечуємо весь цикл виробництва зображення, надсилаємо клієнту фотозвіт про здійснені роботи, слідкуємо за станом зображення протягом домовленого часу експонування реклами. Тому Ви можете бути переконаними щодо надійності та ефективності такого методу рекламування.

Крім того, якщо у штаті Вашої компанії немає дизайнера, ми розробимо унікальний макет реклами самостійно. Наші кваліфіковані дизайнери втілять оптимальні рішення для продуктивної реклами Вашого бренду.

Рекламні зображення на транспорті сприяють глобальному охопленню цільової аудиторії, оскільки громадський транспорт, наприклад, автобуси, трамваї, маршрутні таксі, тролейбуси щодня здійснюють десятки рейсів містом. Динамічність транспортних засобів забезпечує десятки тисяч контактів з рекламою Ваших товарів, послуг, іміджу. Тож реклама на транспортних засобах у Вашому місті – це оптимальне рішення для реалізації дієвої рекламної кампанії.

Звертайтеся в «АртПром»! Гарантуємо якісну рекламу Вашого бізнесу за помірними цінами!