Широкоформатний друк на плівці (Oracal)

Друк на оракалі у Львові

Друк на плівці у Львові – це найкращий спосіб реклами і підтримки іміджевих характеристик виробника. Друк на плівці дасть можливість покупцеві запам’ятати Вашу продукцію і при наступній покупці не помилитися у виборі.

Oracal – найбільш популярна з якісних самоклеюча плівка. В основному використовується в зовнішній рекламі.

Друк на плівці – один з видів широкоформатного друку. Вінілова плівка служить для виготовлення різноманітних рекламних зображень, призначених для подальшої накатки на жорсткі гладкі поверхні. Сьогодні широкоформатний друк на плівці один з найбільш ефективних варіантів транслювання рекламного повідомлення.

Популярність такого виду друку у Львові пов’язана в першу чергу з величезною сферою її застосування – це оформлення вітрин та місць продажу, обклеювання автотранспорту, виготовлення вивісок, табличок, штендерів, інтер’єрний друк і багато іншого, крім того приваблюють доступні ціни на замовлення широкоформатного друку на плівці і якість продукції, гарна передача кольору і простота монтажу зображення. Велике значення має також величезне охоплення цільової аудиторії, адже реклама переслідує нас на кожному кроці. Термін експлуатації плівки (оракал) може досягати 1 року, що дуже зручно для проведення довгострокової рекламної кампанії.

Плівки можна класифікувати за різними ознаками – за ступенем пропускання світла, по матовості покриття та ін.:

  1. Матові і глянсові. Матові і глянсові плівки – найбільш популярні види плівок для широкоформатного друку. Вони використовуються для друку зовнішньої та інтер’єрної реклами. Крім того, матові і глянсові плівки радують своєю відносною дешевизною, універсальністю і великим спектром застосування. Головною відмінною особливістю матових і глянсових плівок є структура їх поверхні. Матова поверхня плівки для широкоформатного друку (від німецького слова matt, що в перекладі означає тьмяний) – це поверхня, на якій присутні мікроскопічні нерівності. Поверхня ж глянсової плівки ідеально рівна, що дозволяє їй дзеркально відбивати світло. Залежно від того, який Ви хочете отримати кінцевий результат зовнішнього вигляду продукції, наша компанія може запропонувати Вам друк на матовій і глянцевій плівці.
  2. Непрозорі, світлорозсіюючі і прозорі плівки. Непрозорі плівки – сама широко розповсюджена група плівок. Їх використовують як у зовнішній, так і у внутрішній рекламі. З очевидних плюсів непрозорих плівок – стійкість до зовнішніх впливів, міцність і доступні ціни.
    Світлорозсіюючі плівки для широкоформатного друку використовують для нанесення на світлову рекламу – світлові вивіски, об’ємні світлові букви, сітілайти й іншу світлову рекламу, як усередині приміщень, так і зовні.
    Прозорі плівки для широкоформатного друку мають максимальну пропускну здатність світла. Використовуються як матеріал для широкоформатного друку, в основному, для обклеювання вітрин та створення багатошарових об’ємних композицій. Прозорі плівки допомагаю людям читати рекламне повідомлення, але при цьому ще й бачити все, що відбувається по той бік вітрини.
  3. Пломбувальні плівки використовуються в широкоформатному друці у Львові для створення гарантійних наклейок, що забезпечує неможливість несанкціонованого розкриття і захист від підробок.
  4. Транспортні плівки в широкоформатному друці застосовуються для обклеювання автомобілів. Транспортна плівка має високу стійкість від руйнівного впливу навколишнього середовища, в тому числі і від хімічних речовин.
  5. Світлонакопичуючі плівки – це плівки, які здатні накопичувати світло в денний час доби і випромінювати його в нічний. Використовуються такі плівки для виготовлення попереджувальних знаків і знаків аварійної евакуації.
  6. Світловідбиваючі плівки – це плівки, які можуть відбивати потрапляюче на них світло. Використовуються для виготовлення дорожніх знаків та реклами на узбіччях доріг.
  7. Односторонні плівки One-vision – це стандартні плівки з великою кількістю отворів. Односторонні плівки використовуються для обклеювання вікон на транспорті або вікон приміщень, таким чином, щоб людина дивлячись на вікно ззовні бачила гарно надруковане зображення.

Наша компанія пропонує Вам широкий спектр послуг пов’язаних з виготовленням широкоформатного друку на оракалі. Ми здивуємо Вас насиченими кольорами та якістю продукції. Ви можете замовити широкоформатний друк на плівці прямо зараз і отримати вигідні знижки на продукцію.