ЛЬвівська реклама

Львівська реклама

Львівська реклама – це все рекламне наповнення міста на різноманітних носіях реклами. Рекламні повідомлення відрізняються за способом розміщення, змістом, масштабами носіїв, територіальним охопленням.

Сучасне місто не можливо уявити без реклами, яка з різних сторін намагається «достукатися» до потенційного клієнта.

Найбільше шансів привернути увагу аудиторії мають великі рекламні конструкції чи рухомі носії реклами: щити, арки, сітілайти, дахові конструкції, об’ємні світлові вивіски, громадський транспорт (трамваї, тролейбуси, маршрутні таксі). Але малі рекламні носії такі як штендери, таблички, лайтбокс, банери, оформлені вітрини тощо, теж вдало виконують функції, оскільки зосереджені на приверненні уваги до конкретної торгової точки.

Львівська реклама і її аудиторія

Львівська реклама має свої особливості. Оскільки місто відвідує велика кількість туристів, цільова аудиторія рекламних повідомлень збільшується і є плинною. Гості з інших міст чи країн стають важливим елементом, на який зосереджені рекламні повідомлення львівської реклами. Це потребує відповідних підходів у створенні дизайну і змістового наповнення. Найкращим рішенням буде використання зображень, які привернуть увагу і запам’ятаються, навіть, іншомовним туристам міста.

Зовнішня реклама кожного дня впливає на жителів міста, “шукаючи” серед них потенційних покупців чи клієнтів певної торгової марки, магазину, розважального закладу. Перевагою зовнішньої реклами є те, що її не можливо переключити чи виключити, тому вона так чи інакше привертає увагу протягом дня.

Львів дає можливість втілювати різноманітні креативні рекламні ідеї. Для цього можна використовувати масштабні брандмауери на стінах, щити в різних частинах міста. Оригінальна львівська реклама може бути розміщена на транспорті трамваї, тролейбуси, маршрутні таксі – це носії, які дозволяють проводити неординарні рекламні кампанії, заповнювати місто Вашою рекламою, оскільки вона буде в постійному русі.

Львівська реклама – це вивіски на фасадах та на дахах будівель, які привертають увагу до Вашого бізнесу. Розміщення зовнішньої реклами та вивісок в місті контролюються спеціальними відділами міської ради, оскільки будь-яка реклама повинна гармонійно вписуватися в архітектуру міста, не пошкоджувати фасади будівель та бути безпечною в експлуатації.

Львівська реклама – це збірне поняття, яке поєднує підприємства, які надають послуги з виготовлення та розміщення реклами, рекламні носії, особливості розміщення реклами та вибагливу аудиторію, на яку націлена рекламна інформація.

Звернувшись до лідера рекламного ринку Львова Ви зможете отримати консультації щодо проведення рекламних кампаній в нашому місті, інформацію щодо всіх носів реклами на території міста, а також без посередників замовити виготовлення та розміщення зовнішньої реклами на щитах, на транспорті, на оригінальних конструкціях тощо.