Реклама на автомобілі для ПП “Майстерня чистоти”

maysternya

Реклама на автомобілі- це ефективний спосіб якнайшвидше донести інформацію про роботи і послуги які надає Ваша компанія. Адже транспортний засіб постійно в русі і кількість людей які бачать дану рекламу постійно змінюється.

ПП «Майстерня чистоти» також замовила рекламу на корпоративному транспорті.

Розробку дизайну наші фахівці запропонували, беручи до уваги профіль компанії та послуги які надає фірма.

Для друку зображення на автомобіль, використали плівку ORAGET. Дана самоклеюча плівка бережно ставиться до поверхні на яку наклеюється. Що в свою чергу забезпечує довготривалість на естетичний вигляд рекламного зображення. Букви для нанесення на автомобіль були вирізані плотером на самоклеючій плівці преміум класу ORACAL 751. Виробництво- Німеччина. Є 116 різних кольорів. Дану плівку використовують для виконання відповідальних робіт. Товщина 60 мкм. Також плівка має велику стійкість до різних жирів, паливних матеріалів, розчинників та слабких кислот.

Брендування автомобіля – це один із найкращих видів зовнішньої реклами. Даний вид реклами використовують всі компанії, адже кількість потенційних споживачів зростає відповідно із зростанням прибутку.

Найвибагливіші та оригінальні ідеї по розміщенні реклами на корпоративному транспорті рекламно-виробнича компанія АртПром зробить саме для Вас!