Трамвай “Леокераміка”

unnamed   Реклама на електротранспорті  це завжи вдалий проект по розміщенні зовнішньої реклами для впізнаваності та просуванню своєї продукції чи рекламації компанії вцілому.

Наш один з кращих постійних клієнтів компанія « Леокераміка » – лідер на ринку з продажу плитки, постійно проводить різноманітні маркетингові заходи.  Постійна рекламна підтримка- це запорука збільшення потенційних клієнтів врази. Замовник  має розміщення зовнішньої реклами на транспортних засобах. От і під час експонування вирішила компанія замінити макет рекламного зображення на нове. Дизайн нового макету було розроблено із збереженням корпоративного стилю клієнта, але внесено деякі корективи. Дизайн- макет вийшов більш яскравим та насиченим.   Також була застосована технологія поклейки рекламного зображення, яку використовують спеціалісти компанії спеціально для нанесення зображення на борти трамвая.

Можливість зміни рекламного зображення під час експонування це дуже вигідна послуга, яка допомагає зробити Вашу рекламу найбільш прибутковою.