реклама на тролейбусі Львів

Успішна рекламна кампанія від «АртПрому»

Фахівці рекламного агентства «АртПром» знають, як реалізувати рекламну кампанію так, щоб клієнт отримав бажаний результат за відносно швидкий проміжок часу. Тому, якщо Ви зацікавлені у якісній рекламі товарів, послуг, іміджу компанії, рекомендуємо телефонувати нам. Запропонуємо оптимальне рішення для дієвої реклами Вашого бізнесу!  

Переваги співпраці з нашою рекламною агенцією

1. Багаторічна практика виробництва та розміщення реклами на транспорті. Займаємося даним напрямком рекламної діяльності вже більше, ніж 14 років. Сьогодні понад 80% реклами на громадському транспорті у м. Львів – наших рук справа. Знання, досвід, інноваційні технології, якісні німецькі матеріали, кваліфікований персонал, індивідуальний підхід до кожного клієнта, бажання постійно розвиватися – все це дозволяє втілювати дійсно ефективні та прогресивні рекламні рішення.

2. Пропонуємо замовникам повний цикл виготовлення реклами на всіх видах громадського, а також корпоративного транспорту. З нами вигідно співпрацювати як представникам великого, так і середнього й малого бізнесів, тому що ми займаємося всіма етапами створення й розповсюдження рекламних зображень на транспортних засобах. Це значна економія дорогоцінного часу, коштів та інших важливих ресурсів.

Реклама на авто

Реклама на авто

3. Великий вибір динамічних рекламних носіїв. Ми займаємося виробництвом та поширенням рекламних зображень на таких транспортних засобах, як маршрутні таксі, міські автобуси, тролейбуси, трамваї, а також легкові корпоративні машини, вантажівки, фури, буси, фургони. Крім того, пропонуємо нашим клієнтам продуктивну й водночас бюджетну рекламу в салонах громадського транспорту.

4. Широка географія рекламної діяльності. Наші рекламні послуги можна замовити у будь-якому західноукраїнському обласному центрі. Крім того, транспортна реклама працюватиме вдвічі продуктивніше, якщо організувати рекламну кампанію відразу в декількох містах.

5. Гарантія якості та належного виконання робіт у вигляді фотозвіту. Після поклейки рекламного зображення на борти вибраного клієнтом транспортного засобу обов’язково звітуємо про зроблену роботу. Таким чином, Ви будете впевнені у надійності та ефективності нашої співпраці.

Динамічна реклама на автомобилях чи іншому виді транспорту може стати дієвим рекламним майданчиком. Тому не зволікайте – дзвоніть нам! Втілимо в життя ефективну рекламу Вашої компанії!