Реклама на авто виготовлення

Ми знаємо, як зробити якісне брендування авто!

Цікавитеся рекламою на транспорті? Телефонуйте до нас! Запропонуємо оптимальне рішення для розвитку Вашого бізнесу!

Вигідний варіант — реклама на авто. Львів, інші міста України дізнаються про Вашу унікальну продукцію. Адже корпоративні машини з класною рекламою, — це візитна картка Вашої компанії. Вона рухлива, яскрава. Про неї говорять!

Ми є експертами у брендуванні робочих автомобілів, тому що:

  1. Займаємося цим вже понад 10 років.
  2. Обслуговуємо багато видів корпоративного транспорту — від легкових до бусів, вантажних авто, фур, фургонів, цистерн, грузових холодильників.
  3. Піклуємося про якість — весь друк ламінуємо на станку з гарячими валами. Так ми гарантуємо бездоганне приклеювання і захист зображення від ультрафіолету, регулярного миття, паливномастильних матеріалів.
  4. Використовуємо перевірені часом і досвідом плівки для друку реклами лише від престижного німецького бренду Orafol. Ми не працюємо з китайськими матеріалами + не клеїмо плівки, принесені з інших друкарень. Наш принцип — 100% якості європейського зразка. Наша ціль — найкращий результат — Ваш успіх!
  5. Працюємо тільки зі свіжими плівками. Термін зберігання свіжих матеріалів — до 2 років. Даємо повну гарантію на такі плівки. А в разі форс-мажорів (пошкодження, ДТП) вертаємо зображення до початкового стану.
Реклама на авто Львів

Реклама на авто Львів

Які плівки підійдуть саме для Вашого авто?

Залежно від виду машини + якою саме планується зовнішня реклама. Плівки відрізняються:

  • еластичністю;
  • товщиною;
  • клеєвим шаром;
  • розмірною стабільністю;
  • терміном експлуатації.

Ваша ціль — реалізувати короткостроковий рекламний проект на 3-4 роки? І при цьому Ви маєте корпоративні авто з рівними металевими поверхнями? Тоді рекомендуємо:

  • матові або глянцеві плівки oracal серії 641 для плотерної порізки;
  • повноколірний друк екосольвентними фарбами з подальшим ламінуваням.

А як щодо яскравого рекламного зображення з інтенсивною кольоровою гамою? Найкраще виручає плівка orajet 3640 зі стійким поліакрилатним клеєм. Гарантія сталого кольору!

Розміщення реклами на авто

Розміщення реклами на авто

Якщо Вас цікавить брендування робочих машин на довгий термін (5-8 років), пропонуємо:

  • кольорові плотерні плівки oracal серії 751;
  • orajet 3551.

Вони рекомендовані для рівних, гладких металевих поверхонь з невеликим рівнем кривизни (рельєфності) бортів. Плівки мають високу розмірну стабільність. Не розширюються, не звужуються під впливом різної температури, отже, — не тріскаються, не відклеюються внаслідок агресивного середовища. Тому поклейка оракала вдале рішення для якісного брендування!

Маєте корпоративний транспорт зі складними рельєфними поверхнями, який треба повністю і надовго прикрасити блискучою рекламою? Найкращі тут — плотерні литі плівки oracal серії 951, а також повноколірний друк на плівці orajet 3951.

Чому? Все просто — ці плівки витримують температуру аж від -40°C до +100°C і при цьому не змінюють початкових характеристик протягом довгого часу експонування! Привабливо, авжеж?

Реклама на машині

Реклама на машині

Для тентових поверхонь (кузов вантажівки) наші експерти радять плівку oracal серії 451, тому що:

  • вона є тонкою, еластичною, гнучкою + дуже міцною;
  • спеціально створена для поклейки гнучких поверхонь;
  • має тривалий термін експлуатації — до 3 років.

Важливий момент! Ламінувати цю плівку не варто. Фішка в тому, що ламінація потовщує зображення. Як наслідок — зменшення еластичності плівки, а далі — можливе відклеювання.

Тому наші фахівці радять якісний матеріал саме для Вашого авто. Ми враховуємо всі нюанси: від виду машини, поверхні — до специфіки рекламного зображення. Нам важливо зробити для Вас найкращу рекламу!