Букви з пінопласту за 1000 грн. (38$) це реально

Ви можете подумати шо то якась дрібниця, шо таке на сьогоднішній день тисяча і шо за неї купиш – кульок продуктів в супермаркеті, одне колесо до автомобіля чи сорочку.

Вивіска за 1000 гривень це реально і я вам постараюся це довести!

І якщо Ви виявите бажання то ми Вам її виготовимо!

Нові технології ідуть вперед і ми крокуємо в ногу з часом. Часто виникає потреба зробити букви для оформлення чи недорогу, ефективну, естетичну рекламну вивіску на фасад закладу або в його інтер’єр. Буває так, що запускається новий бізнес, нова точка продажу, переїзд або відкриття нового офісу і це потребує значних фінансових ресурсів, і може виникнути ситуація що фінансів на вивіску обмаль. Вивіски бувають різними – Об’ємні букви з акрилу з світлодіодною підсвіткою, світлові короби з алюмінієвого композиту або з оргскла, ПВХ букви з контражурною підсвіткою і багато інших розкішних варіантів які будуть якісні і довговічні але ніяк не бюджетні.

   Ми поставили собі за мету запропонувати хороший, надійний, естетичний, довговічний варіант виконання гарних букв для оформлення  за 1000 грн. ( 38$ )

Це виявилося не просто оскільки рекламні матеріали які традиційно використовуються в рекламі є досить дорогими і всі вони виготовляються за межами України (Німеччина, Італія, Аргентин, Китай) і враховуючи курси валют, доставку, розмитнення , їх аж ніяк не можна вважати дешевими. Нам потрібно було шукати альтернативу цим матеріалам в Україні. І рішення найшлося!!! XPS – екструдований пінополістирол або по іншому – пінопласт високої щільності. В європі він широко використовується в рекламній галузі уже в продовж 15 років.

Не

обійшлося без інвестицій в обладнання якого в Україні не виготовляють і не продають. Купляли обладнання в Угорщині і навчання персоналу проводили також Угорці. Букви з пінопласту купити можна тут

Про матеріал напишу пізніше а зараз покажу як зробити букви з пінопласту і як куруто воно виглядає.

ВИРОБИ З ПІНОПЛАСТУ – ДЕЯКІ ПРИКЛАДИ НАШИХ РОБІТ

Що ми пропонуємо за 1000 грн.

  • Виготовлення об’ємних букв з пінопласту площею 1 м.кв. (це може бути слово, логотип, декоративні елементи, герби, навігація, красиві букви для оформлення стендів, букви на весілля,  об’ємні цифри, весільний декор, букви для оформлення свята і багато іншого). Наприклад 2000 х 500 мм  або 1400 х 700 мм це той самий 1 м.кв.
  • Пофарбовка в будь-який колір згідно палітри RAL ( колір може бути який завгодно, все залежить від корпоративного стилю та Ваших вподобань). Використовуємо фасадні фарби Caparol (дуже надійне і міцне покриття);
  • Пакування в стрейч плівку;
  • Лекало (трафарет) для монтажу щоб вісі елементи були на своєму місці при монтажі.
  • Кава та приємне спілкування при Вашому візиті до нас в офіс 🙂

Термін виконвння

Після того як узгоджено дизайн майбутньої вивіски, погоджено з Вами кольори нам потрібно 7 робочих дні щоб виготовити, пофарбувати тазапакувати вироби з пінопласту.

Термін служби

В Європі вивіски з XPS називають “3D буквами” і виготовляють уже впродовж 15 років. Їх використовують як для реклами на вулиці так і в приміщеннях. Вивіски які провисіли на вулиці вже 11 років я бачив на власні очі в Будапешті. І у Львові ми виготовили більше 100 вивісок на фасад які чудово виглядають, і надійно експлуатуються.

Що таке цей XPS – екструдований пінополістирол підвищеної щільності який використовується для утеплення фасадів і відповідальних робіт з теплоізоляції. Не плутати з пінопластом який нам всім відомий і привичний з білими кульками.

XPS міцніший в 10 разів і має зовсім іншу структуру. Даний матеріал можна зустріти на фасадах будинків, з нього роблять карнизи, колони, багети – все те що нагадує ліпнину в декорі об’єкту. Доний матеріал розрахований на тривалу експлуатацію в різних погодніх умовах.

Де можна використовувати

Вивіска може бути інтер’єрною як на цій фотографї

Також може бути екстер’єрною як на цій фотографії

Як підсвітити

Оскільки матеріал непросвітний і не пропускаю через себе світло то його можна підсвітити лише з зовні.

Варіанти підсвітки наступні

  1. Прожектор на кронштейні (світлодіаоді або галогенові)
  2. Світлодіодна стрічна в алюмінієвому профілі
  3. Люмінісцентні лампи

Як монтувати

В залежності від поверхні стіни на яку Ви хочете закріпити рекламу можна використати двохсторонній скотч , сантехнічний силікон, або клей на акриловій основі. Оскільки сама вивіска є надзвичайно легкою то її можна підвішувати до стелі на рибальську лєску або приклеїти на скляну вітрину чи на стіну з гіпсокартону.

Змонтувати таку вивіску зможе кожен, оскільки в комплект до вивіски йде трафарет по якому всі елементи виставляються на своє місце.

Як замовити

Подзвонити до нас контакти тут

Або написати на e-mail контакти також тут

Оскільки Ви дочитали до кінця статті то Вам дійсно потрібна реклама і ми готові Вам її зробити. Якщо В вас є якісь запитання чи сумніви, дзвоніть, ми Вам допоможемо , підберемо дизайн і конструктивне рішення.

P.S.  Ми собі також таку вивіску зробили в офіс