Реклама на трамваях Львів

Як розмістити рекламне зображення на трамваї

Якщо Ви зацікавлені у розміщенні якісної реклами на трамваї, рекомендуємо звертатися до нас! Виготовлення рекламної продукції — процес творчий. У нашій команді працюють досвідчені менеджери і дизайнери, які допоможуть підібрати оптимальне рішення для Вашої компанії, іміджу. У нас доступні ціни та якісний сервіс!

Рекламу на трамваях вигідно замовляти, тому що трамвай — це візитна картка Львова. Він привертає увагу туристів, мешканців міста. Отже, трамвай з яскравою рекламою активізує сотні, тисячі перехожих.

Реклама на трамваях

Реклама на трамваях

Бажаєте зацікавити людей Вашою унікальною продукцією, послугами? Телефонуйте до нас — ми запропонуємо найкращу транспортну рекламу!

Створення і розташування якісної реклами на трамваях виглядає так

  • Спочатку ми знайомимося з клієнтом. Обговорюємо побажання, пропозиції замовника. За потреби, добре виручає консультація фахівця з реклами, дослідження специфіки рекламної кампанії.
  • Далі формуємо бюджет рекламного проекту. Клієнт зазначає термін, протягом якого буде працювати реклама на трамваї. Складаємо орієнтовну ціну.
  • Визначаємо площу заклейки. Реклама на трамваях — Львів, зокрема наше львівське агенство пропонує якісні проекти за доступною ціною, — може займати більшу (меншу) площу трамвая. Все залежить від рекламного проекту, фінансів замовника.
  • Згодом розробляємо макет. Пропонуємо і безкоштовно робимо макет, який узгоджуємо з клієнтом. До речі, якщо компанія, яка замовляє рекламу, має у своєму штаті дизайнера, вона може сформувати макет самостійно. При цьому ми надаємо всі розміри та іншу необхідну інформацію.
  • Потім остаточно затверджуємо макет, погоджуємо його з “Львівелектротранс”. Далі складаємо, відравляємо замовнику точний кошторис на рекламні послуги.
Реклама на трамваї Львів

Реклама на трамваї Львів

  • Попереду — творчий процес — виготовлення кольоропроб рекламного зображення для оцінки його відповідності до корпоративних кольорів замовника. Адже сумлінність для нас — перш за все!
  • Макет повністю готовий! Беремось за умови оплати, рахунки, оформлення договору.
  • Після оплати рахунку приступаємо до фарбування трамваїв. Далі — до виготовлення реклами.
  • Далі рекламне зображення ламінуємо. Нам важливо зробити продукт якісно. Саме ламінування гарантує збереження яскравих кольорів, захист від агресивного середовища під час миття транспортних засобів, ультрафіолету, механічних пошкоджень.
  • Від творчості — до дії! Монтуємо рекламне зображення на конкретно обрані трамваї.
  • Після виконаних робіт наш клієнт обов’язково отримує фотозвіт. Відтак ми гарантуємо своєчасність і сумлінність нашої праці. Як результат — унікальна реклама на бортах трамваю. Така реклама приверне увагу кожного перехожого!