Виготовлення рекламних вивісок з пінопласту (пінополістиролу) у Львові

Рекламна вивіска: ефективний вплив на імідж компанії

vuviska_na_magazin

Необхідність якісних і лаконічних вивісок давно доведена – вони використовуються ще з часів Стародавнього Єгипту, активно застосовувались ремісниками у Середньовіччі, а на сучасному етапі вони є невід’ємною частиною іміджу будь-якої компанії – і невеличких фірм, і представництв великих корпорацій. Такий носій рекламної інформації, як вивіска, виготовлений професіоналами – це надійній і дієвий спосіб збільшити обсяг продажу товарів, послуг і пополяризувати бренд.

Рекламна компанія “АртПром” з міста Львів пропонує виготовлення різноманітних конструкцій, які дійсно допоможуть розвиватися вашому бізнесу. Для кожного проекту ми розробляємо індивідуальний макет, який повністю підходить іміджу компанії і сприяє формуванню позитивних вражень у потенційних покупців. Вивіска має привертати увагу, бути виготовленою зі смаком і лаконічно повідомляти перехожих про діяльність організації, якій вона належить.

Переваги виготовлення вивісок з пінопласту від компанії “АртПром”

bykvu_z_pinoplasty

Ми створили максимально комфортні умови для наших замовників. Враховуючи усі побажання, Ми виготовляємо рекламну продукцію найвищої якості. Замовляючи вивіски чи об’ємні написи із пінопласту від компанії “АртПром”, Ви отримуєте такі переваги:
• доступну вартість створення макету;
• дешевизну виготовлення рекламного носія;
• швидкість виконання замовлення;
• можливість створення різноманітних форм і розмірів літер;
• реалізація дизайнерських ідей будь-якої складності;
• легка вага конструкції.

Ми використовуємо сучасне обладнання, наші працівники – компетентні спеціалісти в своїй галузі, але найголовніше – ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Вивіска з пінопласту: особливості застосування

viveska_na_magazin_z_penoplasta

Букви з пінопласту, пінополістиролу використовуються в багатьох сферах життя. Ці звичні матеріали дають можливість створити унікальну об’ємну конструкцію для найрізноманітніших цілей: це можуть бути букви для фотосесії чи ефектне зображення назви модного бутіка. Спеціалісти нашої рекламної компанії з задоволенням допоможуть вам визначитися з концепцією застосування, розмірами і дизайном об’ємних літер.

Завдяки особливостям самого матеріалу ми можемо створити великі, але легкі конструкції різних форм. Це одна із суттєвих переваг такого виду рекламних вивісок у випадках, коли існують жорсткі вимоги стосовно вітрових навантажень і загальної ваги. До того ж, коли йдеться про таке поняття, як якісна і дешева вивіска, то її виготовляють із пінопласту. Окрім цих переваг, пінопласт, що інакше називається пінополістиролом, характеризується стійкістю до атмосферних осадів і тривалим терміном експлуатації. Завдяки тому, що об’ємні букви з пінопласту дуже легкі, їх монтаж виконується швидко, без застосування габаритної техніки, і за доступними цінами.

Етапи створення

bykvu_z_penoplasta

Технологічний процес є відносно швидким – тому ми можемо виконати ваше замовлення у найближчий час! У загальному схематичному плані етапи виглядають наступним чином. В першу чергу повинен бути розроблений макет у графічному редакторі – або Ваш власний, або виготовлений за допомогою наших спеціалістів. Після цього із цільного пінопласту за допомогою терморіжучої машини вирізаються об’ємні літери, фігури, надписи.

Далі букви оклеюють або фарбують. Може бути нанесене оргскло на титульну поверхню. Якщо шрифт досить фігурний, то його зазвичай рекомендують фарбувати, а не обклеювати спеціальною плівкою. Важливо те, що кольори і формати можуть бути будь-які – будь-якої товщини, висоти, ширини і відтінків. Тобто, ви можете замовити як десятисантиметрові, так і метрові літери. В якості інтер’єрної вивіски ми рекомендуємо задіяти і світлодіодну підсвітку. Такі написи будуть більше приваблювати уваги потенційних клієнтів. Підсвічуватися букви можуть як білим, так і будь-яким іншим кольором.

Літери з пінопласту: цікаві ідеї для розвитку Вашого бізнесу

logotip_z_pinoplasty

Ми здійснюємо свою діяльність з 2005 року – і з того часу встигли накопичити чималий досвід успішних рекламних проектів з застосуваннями конструкцій із пінопласту. Саме тому ми можемо запропонувати нашим замовникам найвдаліші ідеї, які будуть працювати на розвиток їхнього бізнесу. Разом з тим, кожен проект розробляється індивідуально – Ви можете бути упевнені, що саме ваш логотип з пінопласту буде впізнаваний і не схожий на інші. Ви можете ознайомитися у портфоліо з виконаними роботами і переконатися у їхній естетичності, привабливому вигляді для потенційного клієнта і різноманітності дизайнерських ідеї, які можуть бути втілені за допомогою звичайного пінопласту і праці умілих майстрів своєї справи.

Інтерє’рна вивіска

foam_letters_logotupe

Окрім того, що об’ємні букви і цифри із пінопласту активно застосовуються для зовнішньої реклами, вони також доцільні для використання в інтер’єрі. Це може бути і вивіска в офіс, і декор приміщення. Особливо якщо це стосується довготривалої рекламної кампанії, то такий варіант є економічно вигідним. При грамотному підборі кольорів і фактур такий елемент буде вдало прикрашати фойє офісу, рецепцію, кабінет директора і робочі приміщення. Таким чином вдається вплинути на формування позитивного іміджу – як серед клієнтів вашої фірми, так і партнерів.

Ми раді втілити для Вас будь-які ваші задуми. В приміщеннях це можуть не тільки рекламні повідомлення і логотипи, а і функціональні написи і позначки:
• вказівники;
• медіабукви;
• таблички на кабінетах/офісах;
• інформаційні дошки;
• меню в ресторані;
• виставковий стенд з пінопласту.

Тут в нагоді стає простота використання виробів з пінополістиролу – невеликі за розміром букви чи написи можна самостійно наклеїти за допомогою двостороннього скотчу. Ви можете лише замовити у нас продукцію, а розмістити її у потрібному місці без участі монтажних працівників.

Можливості для творчості

gerb_z_pinoplasta

Окрім того, що цей матеріал використовується для створення яскравих рекламних вивісок, він є популярним і для виготовлення різноманітного декору. Зокрема, наші спеціалісти можуть виконати по Вашому проекту такий об’єкт, як сучасна інсталяція з пінопласту. Надзвичайно ефектними під час церемонії поєднання двох люблячих сердець є об’ємні букви для весілля різних розмірів і кольорів. Якщо святкування планується у певному стилі чи тонах, ми зможемо виробити саме такий напис, який буде гармонійно вписуватися у стилістику заходу. Це можуть бути імена наречених, букви LOVE, нове прізвище для подружжя, побажання довгого щасливого сімейного життя – все залежить від побажання замовників.

bukvu_dlya_fotosesii

bykvu-love

love_z_pinoplasty

Ми з задоволенням виконаємо замовлення на будь-яке свято:
• день народження;
• новий рік;
• на честь річниці одруження;
• літери для ювілярів;
• написи з нагоди святкування діяльності компанії тощо.

Погодьтеся, всі гості з радістю будуть позувати для фотографії на фоні таких літер. Не відмовляйте собі, своїм підлеглим, друзям чи рідним у створенні атмосфери незабутнього свята.

Переходьте в розділ контакти та замовляйте виготовлення вивіски у нас. Ми можемо зробити вивіску для вашого магазину, офіс-центру, перукарні тощо привабливою, що допоможе миттєво привернути увагу потенційних клієнтів. Також ми раді виготовити для Вас об’ємні букви на честь найрізноманітніших свят чи для декорування приміщень. Звертайтесь до нас – переконайтесь у тому, що красиві речі можуть бути доступними!