Реклама на транспорті АртПром

Сучасна і нестандартна реклама Вашої компанії

Це реклама на всіх видах громадського транспорту у м. Львів та інших обласних центрах Західного регіону України. Якщо потрібно цікаво розповісти потенційним споживачам про товари, послуги, ефективно підтримувати імідж фірми, кращого способу просто не існує.

Реклама на транспорті Львів – перевірений інструмент для просування бренду, послуг, продукції, який має багато позитивних сторін.

  • По-перше, це динамічність, яка забезпечує високий коефіцієнт концентрації уваги. Унікальна реклама на бортах габаритного міського автобуса, маршрутного таксі, тролейбуса або трамваю разом із транспортом направляється до Ваших потенційних споживачів.
  • По-друге, це мобільність, яка дає можливість замовнику самостійно обирати місцезнаходження, термін контакту і, таким чином, охопити певну сегментовану групу пасажирів-споживачів Західного регіону України.
  • По-третє, це відкритість, легкий і швидкий доступ до споживача. Реклама на транспорті у полі зору Вашої цільової аудиторії щодня з ранку до вечора. Без вихідних!
  • По-четверте, це миттєвий ефект. Ваша реклама на трамвае або тролейбусі, маршрутці разом із транспортом курсує багатолюдними вулицями міста. Її добре помітно всім учасникам дорожнього руху.
  • По-п’яте, це великі розміри рекламного зображення. Чотиристороння реклама з великою площею заклейки – «родзинка», яка вирізнить Ваш бізнес серед компаній-конкурентів.
  • По-шосте, це наявність адресної програми. Є нагода вибрати оптимальні напрямки слідування транспорту залежно від потреб і цілей рекламної кампанії, наприклад, якщо Ваша цільова аудиторія найчастіше зосереджується в центрі або спальних, промислових районах міста. Крім того, більша частина пасажирів щодня їздить на роботу, навчання однаковими маршрутами. Тому адресна програма допомагає активізувати максимальну кількість потенційних клієнтів.
Реклама на автобусах Львів

Реклама на автобусах Львів

Будьте особливими разом із рекламою на транспорті від наших фахівців! Адже це оптимальний засіб для збільшення Ваших продажів і підтримки позитивного іміджу компанії.

За період нашої роботи у сфері реклами на корпоративному і громадському транспорті якість і продуктивність наших рекламних рішень змогли оцінити сотні відомих і успішних компаній в Україні.

Замовляючи у нас рекламу на транспорті, Ви отримуєте не просто якісне зображення на обраному Вами транспортному засобі та обслуговування реклами протягом домовленого терміну. Ви отримуєте ефектну й динамічну візитну картку Вашого бізнесу.