Реклама на трамваї у Львові для ТМ “LASKA”

 Розміщення зовнішньої реклами на трамваї у Львові користується сьогодні попитом найбільше. От і наш постійний клієнт виробник смачного морозива ТМ «LASKA» забажав зробити заміну рекламного сюжету на трамваї.

У розробку даного дизайн-макету, вибрали так можна сказати найкращу палітру кольорів світу. Новий рекламний сюжет вийшов яскраво- барвистим. Дивлячись на рекламу, яка розміщена на бортах трамвая із впевненістю можна сказати, що даний рекламний проект – є вдалим.

На рекламних площинах- бортах розміщені новинки виробника, які так і хочеться спробувати. Логотип клієнта дуже яскравий і дуже імпонує товару,  який виготовляє наш замовник.

Для брендування такого виду транспорту використовуємо тільки перевірені матеріали найвищої якості, які мають хороші якісні показники в тривалому експонуванні реклами. Розміщена реклама на трамваї постійно перебуває в русі. Окрім цього трамвай немає можливості маневрувати вулицями міста, оминаючи інші транспортні засоби. Він поважно рухається вулицями, і тим самим Ваша рекламна мобільна площина охоплює в декілька разів більшу кількість потенційних клієнтів.

Якщо Ви хочете розмістити рекламу на трамваях у Львові, то Вам необхідно в Рекламну Компанію « АртПром».