Реклама на автобусі для ” VODAFONE “

  Компанія «Vodafone»- один з лідерів на ринку операторів мобільного зв’язку. Постійно працють над вдосконаленням своїх послуг для кінцевого споживача. Також компанія проводить різноманітні маркетингові активності. Такі як: розміщення рекламних щитів, реклами по телебаченні та радіо. Одночасно із великою комплексною рекламою замовник додатково до існуючих рекламних активностей звернулися до нас по розміщення зовнішньої реклами на автобусі у місті Львів.

Наші фахівці підібрали оптимальний маршрут для замовника, підготували достойний дизайн-макет. Макет розроблений із врахуванням усіх побажань клієнта та в його корпоративних кольорах. Все готово, і великий гарний автобус з рекламним зображенням, вже можна побачити на вулицях міста. Зображення надруковане на німецькій плівці серії ORACAL. Плівка дуже добре себе проявила в брендуванні громадського транспорту. Є стійкою до різких перепадів температурних режимів.

Даний рекламний сюжет дуже гарно та естетично виглядає на великих бортах автобуса. Рекламний проект є цікавим та вартим уваги оточуючих.