Брендування корпоративного транспорту для ТОВ ” ЕЙСІПІ УКРАЇНА “

3333

Компанії які займаються перевезенням чи доставкою вантажу мають у власному парку автомобілі спеціального призначення, що обладнані під ту чи іншу категорію товару. Адже для перевезення рідких небезпечних речовин використовується транспорт, що забезпечить безпеку та цілісність вантажу.

Компанія ТОВ «ЕЙСІПІ УКРАЇНА» (ACP UKRAINA LLC) — лідер у Європі по виготовленні високоякісного діоксиду вуглецю. Також ACP працюють над введенням нових, сучасних технологій у виробництві, що в свою чергу гарантує якість та безпеку для клієнтів.

Компанія зробила замовлення на розміщення зовнішньої реклами безпосередньо на корпоративних автомобілях з бочками ( автоцистернах). Звернулись до нас, адже для нанесення реклами на поверхню цистерни з нержавіючої сталі ми використовуємо спеціальну технологію по підготовці поверхні та спеціалізовані вінілові плівки. Для досягнення градієнту кольорів згідно корпоративного стилю ми використали широкоформатний друк на плівці та плотерний розкрій елементів зображення.

Наша компанія володіє значним досвідом в сфері виготовлення та нанесення реклами на автоцистерни оскільки, впродовж багатьох років обслуговує великих корпоративних клієнтів, що володіють спеціалізованими автопарками для перевезення діоксиду вуглецю, спирту, нафтопродуктів, концентрату соку, цукру, олії та борошна.

На всі роботи, що виконані нашими спеціалістами ми надаємо гарантійний термін та фіксуємо його в договорі.