Зовнішня реклама у Львові

Зовнішня реклама у Львові

Зовнішня реклама – це інформація рекламного характеру, яка розміщена на спеціальних конструкціях, щитах, на вулицях, на будівлях, на транспорті, тобто це реклама, яка знаходиться поза межами приміщень магазинів, офісів, закладів тощо. Цільовою аудиторією такої реклами є пішоходи, водії, пасажири.

Зовнішня реклама поділяється на:

  • Статичну – це зовнішня реклама, яка розміщується на постійних конструкціях (щити, біл-борди, арки, дахові конструкції, штендери, вивіски). Львів оснащений великою кількістю конструкцій для розміщення зовнішньої реклами.
  • Динамічну – це зовнішня реклама, яка переміщається в межах міста по вулицях на різноманітних носіях (на громадському транспорті, на приватних автомобілях, на таксі, на корпоративному транспорті, на людях). У Львові зовнішня реклама розміщується на трамваях, тролейбусах, маршрутках, автобусах та іншому транспорті.

Переваги зовнішньої реклами:

  • Охоплює велику аудиторію;
  • Зовнішню рекламу не можна виключити чи переключити;
  • Не потребує додаткових приладів для її зчитування;
  • Зовнішня реклама – найдешевший вид реклами у співвідношенні затрачених коштів до кількості контактів з аудиторією.

Зовнішня реклама є ефективною при проведенні рекламних кампаній в конкретному місті чи регіоні. Львів з його носіями зовнішньої реклами (рекламними щитами, арками, площинами для брандмауерів, транспортною системою) та великою аудиторією мешканців та туристів забезпечує успіх рекламних акцій

Види зовнішньої реклами: щити або білборди, арки, стели, банери, брандмауери, дахові конструкції, сітілайти, вивіски, реклама на транспорті та інші. Розглянемо детальніше основні види зовнішньої реклами.

Рекламні щити (білборди або бігборди) – це найпоширеніший вид зовнішньої реклами у Львові. Щити – це конструкції, які розміщені вздовж доріг міста, автомагістралей, транспортних розв’язок. Вони бувають односторонні чи двосторонні, їх стандартні розміри 3х6 метри. Львів оснащений великою кількістю щитів вздовж вулиць з інтенсивним транспортним потоком, біля торгових центрів. Можна додати, що транспортні корки на дорогах Львова сприяють тривалішим контактам реклами на щитах з аудиторією.

Сітілайти – це конструкції з підсвіткою, які встановлені вздовж доріг та тротуарів, на рівні очей пішоходів, що робить їх доступними для детального ознайомлення і дозволяє розміщувати детальну рекламну інформацію. У Львові сітілайти встановлені на тротуарах, зупинках транспорту, роздільних смугах доріг. Сітілайти — це ефективна зовнішня реклама, яка дозволяє охоплювати рекламою велику кількість рекламних площин одночасно.

Брандмауери – це зображення великого розміру, надруковані на банері чи банерній сітці, яке розміщується на фасадах будівель. Львів дає можливість розмістити рекламу на стінах будівель в центральних та спальних районах містах. Брандмауери – це іміджева зовнішня реклама, яка обов’язково приверне увагу потенційних клієнтів.

Стели – це рекламна конструкція, яка встановлюється для привернення уваги до об’єкту, що рекламується. Стели розміщуються біля доріг, АЗС, автосалонів, торгових центрів, на в’їздах в населені пункти. Стели можуть світловими і несвітловими. Така зовнішня реклама дозволяє виготовити конструкцію за Вашим ексклюзивним дизайном.

Реклама на транспорті — це динамічна зовнішня реклама. Львів дає можливість розміщати рекламу на трамваях, тролейбусах, маршрутних таксі, приватних автомобілях, корпоративному транспорті. Даний вид реклами сприяє переміщенню реклами по місту, а отже більша кількість людей зможе її побачити. Рекламні зображення друкуються на спеціальних плівках і наносяться на поверхню транспорту. Використовуючи оригінальні сюжети, слогани та кольори в дизайні, реклама на транспорті заповнить вулиці міста і не залишиться непоміченою.

Зовнішня реклама — це велика кількість різноманітних спеціальних конструкції, які дозволяють розміщати рекламу в місцях, де є можливість багаторазових та тривалих рекламних контактів з потенційними покупцями чи клієнтами. Зовнішня реклама — це іміджева реклама, яка вирізняє рекламований об’єкт чи торгову марку серед конкурентів.

Кожне місто, в тому числі Львів, оснащене різноманітними конструкціями для розміщення зовнішньої реклами. Стильний дизайн Вашої реклами, неординарні рішення та комплексний підхід до вибору носіїв реклами і їх кількості забезпечить успіх рекламної кампанії на території конкретного міста чи регіону.