Реклама на транспорті

Реклама на транспорті у Львові

Реклама на транспорті у Львові є одним із найбільш ефективних способів проведення рекламної компанії по просуванню вашого бізнесу, оскільки пасажиропотік і кількість транспорту у Львові постійно збільшується.

Компанія АртПром надає повний спектр послуг з проведення рекламної кампанії шляхом розміщення реклами на транспорті у Львові, а також в містах Західної України. До послуг клієнтів реклама на трамваях, тролейбусах, автобусах, на маршрутних таксі. Також наша компанія пропонує брендування корпоративного транспорту, що дозволить вигідно вирізнятися серед конкурентів.

Одним із найбільш ефективних та ненав’язливих способів донести до клієнта інформацію про товари і послуги, які Ви надаєте, є реклама на транспорті у Львові, яка робить Ваш бренд впізнаваним, підвищує довіру до нього, адже така реклама кожного дня з’являється на очах у потенційних клієнтів: пішоходів, водіїв, пасажирів.

На даний час реклама на транспорті у Львові користується попитом серед компаній малого, середнього та великого бізнесу. За роки праці на ринку фірма Артпром зарекомендувала себе як успішна та стабільна рекламна компанія.

Переваги реклами на транспорті:

  • Обширність аудиторії. Рекламу на транспорті у Львові обов’язково побачить більшість жителів та гостей міста: водії, пасажири, пішоходи, люди різного віку та різних професій. Незалежно від поглядів на життя, соціального статусу та інших індивідуальних особливостей вони будуть звертати увагу і сприймати рекламу на транспорті. Кожного разу, коли їхні очі будуть зупинятися на рекламі, вона буде відкладатися в пам’яті. Особливо, коли людина чогось чекає, наприклад, на транспорт чи стоїть у пробці, вона розглядатиме рекламу більш уважно і запам’ятовуватиме більш інтенсивно.
  • Позитивність сприйняття. Яскрава та приваблива реклама на транспорті не викликає негативних емоцій у того, хто її бачить, адже в конкретний момент ні до чого не зобов’язує. Навпаки, багатьом людям подобається розглядати нестандартні та креативні дизайнерські рішення, а приємні емоції створюють позитивні асоціації, пов’язані з побаченою рекламою на транспорті. Ваша компанія також автоматично сприйматиметься позитивно на підсвідомому рівні.
  • Збільшення цільової аудиторії. Будь-яка зовнішня реклама розрахована, насамперед, на певне коло людей, які побачать, сприймуть і запам’ятають її інформацію. Завдяки тому, що рекламу на транспорті бачить величезну кількість людей різних рівнів доходу, статусу, положення, її результативність зростає багаторазово.
  • Ціна. Реклама на транспорті коштує значно менше, ніж статична реклама на бігбордах, лайтбоксах, у престижних друкованих виданнях, але діє більш ефективно, оскільки впливає практично на необмежену аудиторію.

Реклама на трамваях

Реклама на трамваї у ЛьвовіНа сьогоднішній Львів є єдиним містом Західної України, котре має трамвайну мережу.

Реклама на львівських трамваях є дуже ефективною, оскільки електротранспорт зазвичай повільно рухається вулицями міста, що дає можливість пішоходам та водіям уважно розгледіти, запам’ятати та навіть занотувати інформацію, яку Ви хочете до них донести.

Протяжність трамвайних колій сягає понад 70 км, які об’єднані в 10 маршрутів. Щороку трамваями користуються близько 49 млн. осіб, що становить 24,3% пасажирських перевезень у місті.

Реклама на тролейбусах

Реклама на тролейбусі у ЛьвовіТролейбуси – це один із найбільш популярних видів громадського транспорту у Львові.

Наша компанія також пропонує послуги з розміщення реклами на тролейбусах у інших містах: Рівне, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Хмельницький.

На сьогодні діють 11 тролейбусних маршрутів,а їх довжина становить близько 117 км.

Реклама на тролейбусах у Львові є дуже ефективною, оскільки тролейбуси можна побачити у будь-якій частині міста, а відносно помірна швидкість, зупинки на сигнали світлофора та у місцях посадки-висадки пасажирів дають змогу потенційним клієнтам уважно розгледіти Вашу рекламу.

Реклама на автобусах та маршрутках

Саме автобуси та маршрутки є найбільш поширеним видом громадського транспорту у Західній Україні. За даними Вікіпедії:

…тільки у Львові діє 52 міських і 28 приміських маршрутів. За один рік у Львові автобусним транспортом користується приблизно 129 млн. пасажирів, що становить 61% усіх пасажирських перевезень міста.

Реклама на маршруткахНаш автопарк налічує 600 автобусів та маршруток, що робить масштаб охоплення потенційної цільової аудиторії споживачів дійсно грандіозним, оскільки досягається можливість перегляду реклами на автобусах та маршрутках практично в будь-якій точці Західної України.

Брендування корпоративного транспорту

Ця пропозиція актуальна для компаній, які хочуть виділити свій автопарк на фоні міського руху транспорту. Брендоване авто підкреслює солідність та престиж компанії, постійно нагадуючи учасникам руху про своє існування.

Брендування транспортуВ країнах Західної Європи брендування корпоративного транспорту є стандартом, оскільки така реклама є дуже ефективною та абсолютно безкоштовною.

Брендування об’єднує весь автопарк компанії єдиним корпоративним стилем, що вигідно покращує її імідж серед потенційних клієнтів.