Виготовлення штендера для Майстерні Ключів

11111

Штендер ( спотикач) — це найкращий спосіб привернути увагу та проінформувати про роботи та послуги чи різноманітні сезонні знижки. Каркас можна виготовити як деревяний так і металевий. Інформацію можна розмістити на одній або з двох сторін.

Майстерня Ключів замовила для себе металевий штендер. Адже дана конструкція має бути розміщена на вулиці, тому ми виготовили каркас даного стенду із металу, він є більш стійким до впливу погодніх умов. Цей інформаційний виносний рекламний щит зроблений в теплих жовто-червоних кольорах. Ми використали для нанесення зображення  фотодрук з німецької  плівки ORACAL 641. Світлову об’ємну стрілку, яка вказує на місцезнаходження майстерні зроблено з акрилу 3мм.,  обклеєну спеціальною червоною світлорозсіюючою плівкою серії Oracal 8500. Всередину всановили LED підсвітку ( світлодіоди). Даний LED елемент зробив даний рекламний щит  багатим та презентабельним.

Перевагою такого рекламного стенду є доступна вартість та простота встановлення такого виду  розміщення зовнішньої реклами.