Розміщення зовнішньої реклами на автобусі

shok

Мережа салонів техніки “ Шок ” має відкрито багато гіпермаркетів у Львові, Луцьку та в інших містах. Окрім магазинів, покупку можна здійснити також в інтернеті, де представлений широкий асортимент товару. Для збільшення аудиторії потенційних клієнтів, компанія замовила зовнішню рекламу на громадському транспорті.

Було грамотно підібрано маршрут, який дозволив захопити найбільшу кількість районів Львова. Рухоме рекламне зображення яке розміщене на бортах автобуса – це новий вид реклами, який впливає на різні верстви населення.

Для розробки макету ми використали зображення електротехніки, та великими  буквами відобразили електронну пошту замовника, що дозволяє перехожим запамʼятати чи записати адресу для замовлення або перегляду асортименту в інтернеті. Також в даному випадку, ми використали самоклеючу плівку німецького виробника ORACAL для рекламно- оформлювальних робіт. Для нашого нового проекту була використана повна заклейка автобуса.

Рекламно-виробнича компанія АртПром допоможе Вам зробити саме таку рекламу, яка допоможе створити додатковий попит на Вашу продукцію.