Реклама на автобусах у Львові

knauf

Розміщення зовнішньої реклами на великих автобусах у місті Львові  зробили для наших постійних клієнтів -Міжнародної компанії «Knauf». Дана компанія працює на ринку виробництва будівельних матеріалів для внутрішніх та зовнішніх робіт,  та з виробництва обладнання для машинної штукатурки. Реклама яка розміщена на рухомій площині працює врази ефективніше,  аніж стаціонарна.

Ідею розробки дизайну даного рекламного проекту,  ми створили разом із фахівцями нашого клієнта. Кольори вибрали з попередньо запропонованих варіантів, які підходять під корпоративний стиль компанії- виробника.  Для цього проекту ми використали німецьку вінілову плівку серії Oracal 641 з використанням плотерної порізки та з ламінуванням.  Ми працюємо з дорогими якісними матеріалами, адже якість та високий рівень виконання монтажних робіт –  наш основний принцип.

Розміщення зовнішньої реклами на транспорті надзвичайно ефективний вид мобільної реклами.  Оcкільки під час руху транспортного засобу по місту,  Вашу рекламу може бачити велика кількість людей. Це надзвичайно вдало застосована рекламна підтримка Вашої компанії. Збільшення потенційних клієнтів та зростання прибутку компанії Вам гарантовано.