Реклама на трамваї Львів

Зручно до центру трамваєм №1!

Трамвай — візитна картка Львова. Цей транспорт унікальний, а реклама на трамваях — ексклюзивна. Вона привертає увагу перехожих, сотні туристів, як і чарівне місто Лева.

Бажаєте оглянути архітектуру, спробувати галицьку, європейську кухні, вирішити інші питання? Пропонуємо сісти у трамвай №1 і здійснити прогулянку історичним Львовом!

Старт із залізничного вокзалу. Транспорт їздить кожні 10-15 хв. Комфортно і для туристів, і для місцевих, які живуть у цьому районі.

Наступна зупинка — приміський вокзал. Поруч є місцевий ринок і ТЦ “Скриня”, тож варто повідомити людей про актуальні знижки, акції, розпродажі з допомогою класної транспортної реклами від наших фахівців!

Далі вітає перлина Львова — неоготична церква святих Ольги та Єлизавети. Найвища будівля у місті (88 м), вражаюча архітектура з високими вежамиі гострими шпилями — є чим захоплюватися, поки трамвай прямує до вулиці Русових.

Поблизу Русових — чимало кафе, бістро, магазинів з продуктами, канцелярією, фотопослугами + новобудова. Тому пропонуємо виготовлення реклами: Львів, жителі та гості міста швидко дізнаються про Ваші унікальні товари і послуги!

Реклама на трамваях Львів

Реклама на трамваях Львів

Трамвай №1 зупиняється біля Львівської політехніки. Приваблюємо студентів рекламою про вакансії, навчання за кордоном, курси, подорожі, оренду квартир, знижки на одяг. Реклама на трамваях працює найбільш ефективно. Вона динамічна, яскрава, естетична. Її ціна значно менша, ніж реклама на статичних бігбордах!

Переглянули на борті трамваю афішу про концерт, ярмарок, книжковий форум чи, наприклад, фестиваль вина і сиру, що планується біля Палацу Потоцьких? Тоді сходимо на зупинці Головна Поштаі вперед до розваг!

Від розваг — до справ або смачної їжі. Трамвай везе нас вулицею Петра Дорошенка. Через дорогу від зупинки є провулок Крива Липа. Унікальне місце з кафешками, де пропонують смачні страви з усіх країн світу. А наша пропозиція — класна реклама на трамваї про Ваш унікальний заклад!

Їдемо далі. Адже нас чекає туристичне серце Львова — площа Ринок — скупчення всіх епох та культур: ресторани, кав’ярні, винарні, пивоварні, сувенірні крамниці, книгарні, а ще — Львівська міська рада і ратуша. Усе це на фоні архітектурних пам’яток. Трамвай №1 з комфортом довезе до історичного центру, а ми запропонуємо найкращу транспортну рекламу Вашого ресторану, події чи бренду!

Схема руху трамваю №1

Схема руху трамваю №1

Наступна зупинка — вулиця Руська. Крім сувенірних крамниць, кафе, неподалік є хостел. Саме час зробити рекламу на трамваї про зручні вихідні у Львові. Адже хостел біля площі Ринок — це економно, комфортно, вигідно для кожного мандрівника!

Прямуємо вулицями Володимира Шухевича, Саксаганського, площею Івана Франка.

Бажаєте гарно відпочити з дітьми на природі? Виходимо на зупинці Парк Культури. Усіх виручить інфо на трамваї про каруселі, кімнати сміху, концерти та шоу-програми, заплановані в парку. А ще пам’ятаємо про рекламу морозива, інших смаколиків. Такі зображення вигідно розміщати на бортах трамваїв, що курсують біля паркових зон.

Із гарним настроєм після розваг і ласощів — додому. Минаємо зупинки — вулиця Академіка Сахарова, Київська, Русових — і повертаємося до церкви святих Ольги та Єлизавети. Звідти — на приміський та залізничний вокзал.

Трамвай №1 покаже найцікавіше у Львові + цікаво розкаже про Вашу компанію.

Телефонуйте нам! Підкажемо найкраще рішення для розвитку Вашого бізнесу!