Брендування корпоративного автомобіля для ТОВ ” Тепло Плюс “

valtec

Чистоту та тепло нашого будинку ми можемо підтримувати за рахунок правильно встановленого якісного сантехнічного, тепло- та водо-обладнання. Компанія ТОВ «Тепло Плюс» пропонує сучасні технології в даній сфері. Тут Ви зможете знайти широкий асортимент товарів даної категорії.

Компанія замовила для себе брендування корпоративного транспорту, що дозволить збільшити кількість потенційних клієнтів в декілька раз. Адже всюди де перебуватиме автомобіль компанії, люди будуть мати можливість побачити яскраву та креативну рекламу, та зацікавитись товарами та послугами даної фірми. Отже дизайн даної рекламної площини має бути привабливим та добре читабельним.

Для брендування автомобіля використали самоклеючу плівку преміум класу серії Oracal 751. Ця плівка спеціально використовується для обклеювання корпоративного транспорту. Елементи з даної плівки вирізані плотером.

Якісно виконане брендування автомобіля це запорука довготривалого експонування рекламного зображення. Тому довіртись професіоналам у цій справі.