Реклама на транспорті

Скільки транспорту треба для дієвої реклами

Необхідно організувати рекламну кампанію якісно, залучити найбільше потенційних споживачів? Пропонуємо наші послуги створення та виготовлення реклами. Львів, зокрема наша львівська рекламна агенція довго займається виробництвом, розповсюдженням зовнішньої, транспортної реклами. Протягом 13 років реалізації ми зуміли заявити про себе як про агенство, що знає, яка саме реклама підійде для наших клієнтів! Ми підкажемо найкраще рішення саме для Вашого бізнесу за доступною ціною.

Реклама на транспорті
Реклама на транспорті

Щоб гарантувати ефективну рекламну кампанію у великих західноукраїнських містах типу Львова, необхідно залучити:

  • мінімум 6 шт. тролейбусів, трамваїв або великих автобусів (на вибір);

або

  • 10 шт. маршруток (середній за розмірами транспортний засіб).

Для вигідного рекламування в інших містах Західної України рекомендуємо:

  • 4 шт. великого транспорту;

або

  • 6 шт. маршрутних таксі.

Для цікавої пропозиції Вашого бренду вигідно орендувати такі транспортні засоби: тролейбус, трамвай, автобус, міжміський транспорт, міська маршрутка. Реклама, ціна якої є оптимальною у нас, якісно експонується на бортах громадського транспорту протягом 6 міс. (термін прокату). Зробили один раз ексклюзивну рекламу — і можна бути впевненим у результаті протягом тривалого часу! 

Реклама на транспорті Львів
Реклама на транспорті Львів

Для успішної рекламної кампанії наші експерти рекомендують

  1. Оптимальну кількість транспорту для розміщення реклами. Швидке привернення уваги, зацікавлення потенційних споживачів відбувається не за рахунок інтенсивності обклеєних бортів транспорту, а завдяки кількості переглядів Ваших унікальних рекламних зображень!
  2. Реклама краще працюватиме, якщо прикрасити нею більше тролейбусів або трамваїв, але з меншою площею поклейки. Важлива частота переглядів, а не обсяги заклеєної площі громадського транспорту.
  3. Підбирати маршрут автобуса, маршрутки чи трамвая згідно з типом потенційного споживача, на якого орієнтований Ваш продукт. Щоденно транспорт перевозить пасажирів біля 16 год. За один рейс тролейбус, автобус чи маршрутка зацікавить людей на 15-25 вулицях — це чимало, щоб перетворити перехожих на Ваших покупців!