Реклама на авто Львів

Як успішно заявити про свій бізнес

Достатньо замовити динамічну рекламу на комерційному транспорті! Це чудове рішення для створення або покращення іміджу Вашої фірми, а також унікальна нагода виділятися серед компаній-конкурентів.

Річ у тому, що брендування авто Львів має багато переваг у порівнянні з іншими фішками маркетингу. Які саме плюси пропонує цей вид реклами і наша компанія зокрема, читайте далі у статті.  

Переваги брендування комерційного транспорту

1. Це економно. Автомобілі будь-якого типу – це власність Вашої фірми. Отже, за оренду рекламних носіїв платити не потрібно. Легкові, вантажні машини, буси, фури, фургони можуть стати ефективними і безкоштовними рекламними площами для реалізації продуктивної рекламної кампанії.

2. Це престижно. Реклама на автомобілі добре забезпечує впізнаваність Вашого бренду, оскільки корпоративний транспорт курсує не тільки вулицями міста, міжміськими трасами, але й територією всієї України і навіть за її межами.

3. Це динамічно. Протягом одного дня робоча машина може об’їхати все місто з метою виконання службових обов’язків (доставка продукції, надання ремонтних чи інших послуг, які представляє фірма). Динаміка корпоративного транспорту, оформленого рекламою, забезпечує глобальне охоплення цільової аудиторії.

4. Це оригінально. Наші досвідчені дизайнери можуть реалізувати найсміливіші, унікальні ідеї: рекламні наклейки можна розташовувати на будь-якій частині автомобіля, оскільки авто є власністю Вашої компанії. А особлива й цікава реклама в десятки разів частіше привертає увагу цільової аудиторії!

Брендування транспорту

Брендування транспорту

Ми пропонуємо весь спектр послуг по виготовленню та розміщенню реклами на корпоративних автомобілях, а саме:

  • консультацію персонального менеджера;
  • унікальний дизайн-макет;
  • якісні німецькі плівки – здебільшого це oracal серії 451, 641, 751, 951. Термін експлуатації таких плівок триває від 2 до 10 років;
  • виготовлення рекламного зображення;
  • оперативний монтаж реклами на авто;
  • обслуговування реклами протягом терміну експонування;
  • своєчасність виконання замовлення. Всі роботи по створенню та поклейці зображення тривають від 3 до 14 робочих днів.

Заявіть про свій бізнес оригінально – замовляйте брендування корпоративного транспорту в компанії-лідера «АртПром»!