Реклама на львівському трамваї

Як швидко збільшити Ваші прибутки?

Просто! Замовте у нас класну рекламу на трамваї! Вона динамічна, велика, охоплює важливі райони міста. До того ж трамвай — візитка Львова. Щодня ним користуються тисячі львів’ян і туристів. Яскраве зображення на трамваї зацікавить усіх!

Один із популярних трамвайних маршрутів — 9-й. Він стартує із Залізничного вокзалу. Дуже вигідно гостям, які хочуть побачити велич Львова, та всім, хто бажає збільшити продажі! Львівська реклама на трамваї активізує саме Вашу цільову аудиторію. Адже транспорт проїжджає вулицями кожні 10 хв, де в будень і свято багато перехожих.

Трамвай №9 зупиняється біля Приміського вокзалу. Поруч — ринок, торговий центр, вокзал. Регулярний потік людей, що гарантує високий рівень перегляду Вашої реклами. Щогодини, щохвилини!

Зупиняємося на площі Кропивницького. Перехожі тим часом побачать рекламне зображення. Ще одна перевага транспортної реклами: великі розміри трамваю — велика реклама. Ми знаємо, як привабити саме Вашого покупця!

Реклама на трамваях Львів

Реклама на трамваях Львів

На зупинці вул. Степана Бандери чекає скупчення місцевих. Саме час рекламувати продукти харчування, медикаменти, побутову техніку, банківські послуги, житло у новобудовах, усе, що стане в нагоді мешканцям та гостям Львова!

Минаємо зупинки вул. Київська, вул. Академіка Сахарова, Парк культури. Навколо — природа, парк розваг. Чудова можливість погуляти з дітьми, відпочити, а ще — скористатися товарами, послугами, зображення яких прикрашає борти трамваю №9.

Транспорт проїжджає багатолюдні місця: площу Івана Франка, вул. Саксаганського, вул. Володимира Шухевича. З допомогою унікальної реклами на трамваї Ви можете легко і швидко знайти своїх покупців! Телефонуйте до нас! Кваліфіковані менеджери підберуть оптимальне рішення для розвитку Вашої справи.

Наступна зупинка — вул. Руська. Наближаємося до центру, де щодня — море туристів, місцевих. Тож не зволікайте! Замовляйте у нас ефективну рекламу на трамваї. У цій частині міста вигідно рекламувати все! З ранку до вечора історичний Львів переповнений людьми. Отже, про Вашу рекламу будуть знати і пам’ятати. Весь час! 

Їдемо вулицею Петра Дорошенка. Недалеко є чимало закладів харчування, кав’ярень, банків, магазинів. Нагадайте перехожим про якість та переваги Вашої продукції з допомогою ефектної реклами на трамваї!

Схема руху трамваю №9

Схема руху трамваю №9

Далі нас чекає Головна Пошта, Львівська політехніка. Розкажіть студентам про актуальні вакансії, курси, акції, подорожі, дешеву оренду квартир, кредити, депозити. А в цьому допоможе транспортна реклама від наших досвідчених фахівців.

Через зупинки вул. Карпінського, пл. Кропивницького повертаємося до Приміського вокзалу. Кінцева — Залізничний вокзал.

Поспішайте замовити у нас ексклюзивне зображення на трамваї! Оптимальна ціна. Перевірена якість. Реклама у Львові на трамваї №9 покращить ведення Вашого бізнесу!