Світлова реклама на трамваї для ЖК ” Місто Трав “

ko_9-OWQq20 Реклама на трамваях у Львові сьогодні  є найбільш затребувана серед інших видів транспортних засобів на яких ми можемо розмістити рекламу. Більшість замовників які до нас звертаються  хочуть  розміщення зовнішньої реклами, саме на  електротранспорті(трамваях).

Адже тут найбільша рекламна площина, на яку можна розмістити рекламне зображення з усіма контактними даними. Компанія АртПром має найбільший досвід по виготовленні реклами на трамваях у Львові. Також у нас працює команда професіоналів по якісному розміщенні реклами за вдосконаленими та перевіреними  методиками,  які є набуті  впродовж тривалого періоду монтажних робіт(поклейки).

Але щоб вдосконалити свої проекти, ми кожного разу підходимо індивідуально до розробки дизан-макету.  ЖК «Місто Трав» разом із нашими
фахівцями вирішили зробити іноваційний проект розміщення зовнішньої реклами на трамваї. Логотип та назва Житлового Комплексу оздобили світлодіодними лампами, що в експлуатації показують себе набагато краще аніж світлодіодні стрічки. Вони більш стійкі до негативного впливу навколишнього середовища для розміщення реклами на довготривалий період.

Цікавий новий підхід для виготовлення та розміщення зовнішньої реклами на громадському транспорті Вам зможе запропонувати АртПром.