Розміщення зовнішньої реклами для БК” Місто Мрій”

Реклама на маршрутках набула дуже великої популярності в наш час. Все більше компаній звертаються до нас саме про таке розміщення. Адже такого формату реклама працює врази краще розміщеної на Білборді. Зовнішня  реклама на громадському транспорті постійно змінює своє місце дислокації, відповідно і кількість людей які мають можливість побачити та зацікавитись даною рекламою  зростає.

Цікавий новий проект розміщення зовнішньої реклами на автобусі для Будівельної Компанії «Місто Мрій» з м. Чернівці- готовий. Новий гарний автобус вже курсує вулицями Львова і рекламне зображення розміщене на бортах транспортного засобу тішить всіх своїм яскравим дизайном. Всі монтажні роботи проводились згідно всіх якісних технічно відпрацьованих методів для нанесення німецької вінілової плівки серії

ORACAL 641 на довготривалий термін експонування на металеві борти маршрутки.

Якщо Ви компанія яка тільки починає свій бізнес чи навпаки розвиває в широкоформатному руслі, і Вам потрібна допомога в розміщенні вдалих рекламних проектів, на маршрутках тоді Вам потрібна саме Рекламна компанія « АртПром».