Розміщення реклами на тролейбусі для ТМ “Кухар Рішельє”

Новий, цікавий проект розміщення реклами на тролейбусі для виробника ТМ «Кухар Рішельє». Це молода виробнича компанія, яка стрімко розвивається. Постійно можна побачити  появу нових товарів по категоріях  на полицях супермаркетів.  Також виробник працює над маркетинговим просуванням своєї продукції,  спрямований на максимальний  попит  та інтерес до Торгової Марки та збільшення прибутків компанії.

Реклама на тролейбусах  сьогодні дуже актуальна. Ми  все більше і більше  реалізовуємо рекламні проекти на тролейбусах. Виробник замовили розміщення реклами на тролейбусі у Львові.  Даний транспортний засіб  зробили в корпоративних кольорах компанії та створили яскраву презентабельну рекламу на великій площині тролейбуса типу Лаз. Даний тролейбус не закріплений за конкретним маршрутом відповідно змінює свій напрямок руху протягом місяця,  привертаючи увагу своїм яскравим рекламним зображенням.

ЗУРК « АртПром »  сьогодні має в своєму арсеналі велику адресну програму для розміщення  зовнішньої  реклами на тролейбусах. Команда професіоналів допоможе зробити Ваш рекламний проект- найкращим.