Салонна реклама

Реклама в транспорті покращить Ваш бізнес 

Ще сумніваєтеся в цьому? Вважаєте, що листівки всередині тролейбуса, трамвая, автобуса чи маршрутки недостатньо ефективні або ж Вашу рекламу можуть зняти, пошкодити завзяті пасажири? Тоді Вам – до нас!

Погоджуємося, що Ви маєте переживання щодо надійності рекламних повідомлень, розміщених всередині громадського транспорту. Однак фахівці агентства «АртПром» з багаторічним досвідом у рекламному бізнесі (13 років) допоможуть розвіяти Ваші сумніви.

Зараз салонна реклама, ціна якої є доступною у нашій компанії, насправді належить до перевірених рекламних заходів. Спробуйте! Ви також переконаєтеся в перевагах такого просування продукції, послуг.

Ми гарантуємо надійність Вашої реклами в транспорті таким чином:

  • Після поклейки листівок формату А3, А4, А5 обов’язково надаємо Вам фотозвіт. Отже, Ви будете впевнені в сумлінності виконаних робіт.
  • Протягом терміну рекламної кампанії слідкуємо за наявністю і якістю листівок. Через два тижні після поклейки салонної реклами перевіряємо її присутність і стан. Навіть якщо раптом знайшлися допитливі пасажири, яким закортіло прихопити Вашу листівку на пам’ять, не хвилюйтеся! Ми враховуємо цей факт. Ось чому виручає наш регулярний моніторинг: ми відразу доклеюємо листівку, а також контролюємо якісний вигляд Вашої реклами протягом усього терміну експонування.
  • Розташовуємо рекламні листівки в спеціальних місцях, на рівні очей Вашої цільової аудиторії. Все продумано до дрібниць: такі місця незручні для рук гіперактивних пасажирів, зате дуже комфортні для перегляду, запам’ятовування і фотографування Вашої реклами.
Реклама в громадському транспорті

Реклама в громадському транспорті

  • Маємо домовленості з перевізниками. Можливо, є підозри, нібито салонну рекламу самовільно забирають водії маршруток, автобусів, електротранспорту? Підстави хвилюватися немає! Адже перш, ніж розмістити рекламне оголошення в трамваї чи маршрутному таксі, домовляємося з перевізником. Він знає, яка саме реклама є в його салоні, тому що зарання погоджуємо з ним макет листівки. Отже, Ваша реклама в надійних руках!

Чи відомо Вам, що:

Салонна реклама дуже вигідна, коли треба поширити інформацію про акції, знижки, розпродаж, актуальні вакансії, нову продукцію чи послуги. Крім того, вона справді дешева!

Відкриваєте новий магазин? Шукаєте персонал на роботу? Влаштовуєте фестиваль, концерт, тренінг? Запросіть якнайбільше людей на відкриття чи інше свято! В цьому найкраще допоможе транспортна реклама, а також – зовнішня реклама Львів, ціни якої Ви можете дізнатися у наших кваліфікованих менеджерів.

Телефонуйте до нас! Разом із транспортною рекламою допоможемо удосконалити Ваш бізнес!