Реклама на трамваї у Львові

JOIN UP2

Туристична компанія JOIN UP — один серед найбільших туроператорів Львова, допоможе Вам у виборі найкращого варіанту для відпочинку.
Компанія є нашим клієнтом і працює постійно над вдосконаленням своїх послуг. Реклама для даної компанії постійно змінюється та оновлюється. От і зараз даний туроператор зробив заміну дизайну на громадському транспорті ( трамваї ).
Даний макет наші дизайнери розробили спільно із представниками турфірми за корпоративними стандартами та з тематикою відпочинку.
Трамвай підготували та помалювали фарбою ПФ-116 згідно підібраної палітри кольорів. Використали самоклеючу плівку  ORACAL 641 з ламінуванням. Використання даної німецької плівки гарантує якісне та довготривале експонування реклами. Ламінування дає високу  насиченність і стабільність кольору на весь період прокату, та захищає зображення від УФ випромінювання і різних механічних впливів.
Розміщення зовнішньої реклами на трамваї – це оптимальний вибір, що дозволить якнайшвидше донести Ваші товари і послуги до потенційного клієнта. Адже трамвай перебуває постійно в русі, що дозволяє звернути увагу на рекламу яка розміщена на бортах транспортного засобу.

Найбільший вибір електротранспорту для Вас зможе запропонувати рекламна компанія АртПром.