Реклама на трамваї для Салону Меблів “CILEK”

Цікавий та неординарний новий проект розміщення зовнішньої реклами на трамваї у Львові для Салону Дитячих Меблів « CILEK» турецького виробництва.

Розробку дизайн-макету розробляли спільно, бравши до уваги побажання наших іноземних замовників. Цікаве поєднання двох самоклеючих плівок дозволило нам відтворити дизайн, який був попередньо тільки цікавою ідеєю, яку ми втілили в життя і відтворили із точністю. Для елементів зображення, які виходять на вікна використали друк на перфорованій самоклеючій плівці, що не суперечить закону України « Про Рекламу». Внаслідок чого ми отримали бажаний результат ефектного іміджевого розміщення зовнішньої реклами на трамваї. Розміщення реклами на трамваї у Львові – це насамперед інформативне охоплення максимальної аудиторії людей. Адже Львів – це туристичне місто і моживість розвитку Вашого бізнесу багатогранна. Вашими потенційними клієнтами можуть бути і жителі інших міст. Трамвай по місту рухається повільно не маючи можливості маневрувати вулицями, як маршрутні таксі. Тому правильно розробивши макет рекламного зображення, оточуючі мають можливість детально ознайомитися з інформацією розміщеною на металевих бортах трамвая.

АртПром має великий досвід співпраці із багатьма клієнтами, але кожен рекламний проект це індивідуальний підхід оперативного та ефективного рекламного рішення.