Реклама на торговому обладнанні для ТМ “ЛІМО”

LIMO

Брендування торгового обладнання – це найкращий спосіб вивести пізнаваність своєї Торгової Марки на найвищий рівень. Адже забрендувавши холодильники, стелажі чи промо-стійки, Ви привернете увагу до свого бренду. Також досягнете успіху, шляхом збільшення обсягів продажу,правильним формуванням уявлення про товар та його якість.

Постійний клієнт ТМ «Лімо» впродовж декількох років замовляє у нас брендування холодильників, які розміщують в певних торгових залах.

Замовник розробив разом із нашими фахівцями оригінальний, яскравий та  привабливий дизайн. Метою якого було виділити з поміж інших Торгову Марку та привернути увагу якнайбільшої кількості потенційних споживачів.

Для нанесення на холодильники було використано кольорову самоклеючу плівку ORACAL 641 з ламінуванням. Поверхню плівки вибрали глянцеву, що робить даний дизайн яскравим та барвистим. Ми використовуємо для брендування плівку тільки німецького виробника. Це забезпечує високу стійкість до коливань температурних режимів, що характерно в нашому регіоні та довготривалість експонування рекламного сюжету.

Протягом певного періоду часу експонування який Ви оберете, Ваша Торгова Марка буде нагадувати про себе як існуючим, так і потенційним клієнтам.

Всі види брендування торгового обладнання  та оригінальність розробки дизайнів зможе для Вас запропонувати рекламна компанія АртПром.