Реклама на маршрутці для Будівельної Компанії “MS”

  Реклама на маршрутці  для Будівельної Компанії « MS ». Яскрава реклама на бортах маршрутного таксі вже працює і тим самим закликає всіх охочих придбати квартиру в омріяному житловому комплексі. Сьогодні ми все частіше бачимо різноманітні рекламні сюжети, які розміщені на маршрутних таксі. Такого формату розміщення реклами є набагато ефективнішим, аніж розміщення на рекламному щиті. Щоб реклама показала найкращі результати, потрібно продумати найменші дрібниці. які будуть впливати в подальшому на експонування даного рекламного сюжету. От і в даному випадку, наш новий проект, клієнт виявив бажання розмістити зовнішню рекламу на одному із найдовших маршрутів що проходить через все місто.
Дизайн-макет на маршрутку розробили так:
на бортах маршрутки розміщений вже завершений збудований квартирний будинок, а великими буквами виділений текст про вартість продажу та контакти.
Матеріали (самоклеюча плівка) для нанесення на металеві борти від якісного німецького виробника серії ORACAL. З даним матеріалом ми працюємо давно та використовуємо саме для такого формату розміщення реклами. Адже дана плівка не боїться несприяливих погодніх умов стійка до різних мастил.
Якщо Вам необхідна реклама на маршрутках у Львові то оператор рекламних рішень « АртПром », допоможе Вам у цьому.