Реклама на маршрутці для BABY HOME

  Реклама на  маршрутному таксі для магазину дитячих товарів «Ваby Home». Даний магазин знаходиться в ТЦ «Магнус». Відповідно ми запропонували розмістити рекламу на такому маршруті, який проїзджає біля цього Трогового Центру. Автобус із рекламою на бортах вийшов яскравим та охайним.

Над розробкою дизайн-макету наші менеджери працювали спільно із замовником. Рекламний сюжет-стильний, поєднання кольорів на рекламному зображенні гармонує із білим кольором маршрутного таксі.

Найкращий спосіб постійно перебувати в центрі уваги та мати максимальний наплив клієнтів – це тільки тоді, коли  приділяти найбільшу увагу рекламній підтримці своєї власної справи. Дослідження показують що реклама- це справжній двигун Вашого успішного бізнесу, а ще якщо ваша реклама мобільна та динамічна, то вона працює в декілька раз ефективніше. Отже реклама на транспорті постійно змінює своє місце розташування, її бачить більша кількість людей. Відповідно ймовірність збільшення охочих потрапити в магазин постійно зростає.

Найкращі рекламні ідеї розміщення зовнішньої реклами на маршрутках Вам запропонує оператор рекламних рішень – РК “АртПром”.