Реклама для ТЦ “Завод Паркету та Дверей”

Торговий центр «Завод Паркету та Дверей» замовили розміщення зовнішньої реклами на транспорті, а саме на тролейбусі. Замовник займається виробництвом виробів з високоякісної деревини.

Дизайн-макет розробили згідно побажань клієнта. Використали друк на німецькій плівці ORACAL 641, з ламінацією. Застосували спеціальну технологію для нанесення плівки на борти автобуса, яку запровадили для поклейки електротранспорту.

Розмістивши рекламу на тролейбусі замовник отримає для себе мобільну рекламну площину, яка постійно буде перебувати в русі. Вулицями якими буде курсувати тролейбус, реклама  на бортах електротранспорту  буде працювати безперебійно, та зможе охопити максимальну аудиторію зацікавлених осіб. Також нові клієнти дізнаються про можливість великого вибору, та найкращі умови по ціні даного виробника. Відповідно із тим збільшиться кількість охочих потрапити в магазин та придбати для себе найкращий варіант з запропонованого асортименту виробника. Водночас із збільшенням клієнтів зростатиме попит на продукцію та суттєво зросте дохід.

Реклама на тролейбусі це один з кращих варіантів розміщення зовнішньої реклами. Рекламний сюжет на бортах тролейбуса показує себе з позитивної сторони в плані ефективності віддачі від розміщення такого виду реклами.