Реклама для ” PARKET.UA ” на трамваї

parket

Ремонт оселі це дуже важливе рішення, з яким рано чи пізно стикається кожна людина.

Зробити гарний ремонт, вибрати якісні матеріали це дуже важливо. Тому необхідно зробити моніторинг матеріалів для ремонту які нас цікавлять. Фірми, які займаються продажем будівельних матеріалів чи різноманітних товарів для ремонту постійно проводять акції по просуванню своєї продукції на ринку.

От і компанія «PARKET.UA» дбаючи про свій імідж та інтереси потенційних покупців та підтримуючи постійну зацікавленість до свого продукту, періодично проводить маркетингові активності. Розмістили зовнішню рекламу на трамваї. Макет розробили наші дизайнери з попередніми побажаннями замовника. Компанія вже розмістила рекламу на трамваї і отримала бажаний, позитивний результат від експонування мобільної рекламної площини. Тому замовили ще одну одиницю електротранспорту. Всі монтажні роботи були проведені згідно технічних умов які ми використовуємо спеціально при нанесенні реклами на електротранспорт.

Роботи будь-якого характеру та виду складності з розміщення зовнішньої реклами на трамваях зможе для Вас запропонувати АртПром.