Реклама на маршрутках

Переваги реклами на маршрутках

Протягом узгодженого терміну реклама на маршрутних таксі щодня мандрує довгими маршрутами, минає людні проспекти, площі, з’єднує віддалені частини міста з центральними вулицями. Реклама на транспорті Львів, ціна якої є доступною у нашій агенції, доступна пасажирам, які чекають на зупинках маршрутку чи тролейбус. Її також добре видно перехожим, водіям транспортних засобів, іншим учасникам дорожнього руху.   

З допомогою розміщення реклами на бортах маршруток ефективно вирішувати різні завдання, наприклад:

  • просування послуг, товарів масового споживання;
  • просування сезонних товарів (зручно замовляти рекламу на маршрутках на 3-6 місяців);
  • презентація бренду;
  • анонс важливих подій у місті;
  • формування позитивного іміджу фірми в очах масової аудиторії.
Реклама на маршрутках Львів
Реклама на маршрутках Львів

Плюси розміщення реклами на маршрутному таксі

1. Рухливість. Динамічна реклама на маршрутках та інших видах громадського транспорту привертає увагу, мимоволі запрошує переглянути зображення. Експерти зовнішньої реклами стверджують, що саме динаміка робить транспортну рекламу в 3 рази ефективнішою, ніж зображення на статичних бігбордах.

2. Довгі та різноманітні маршрути, які покривають центр, спальні райони міста. Наша рекламна компанія пропонує клієнтам адресну програму. Так можна вибрати найбільш оптимальні маршрути транспорту. Найкращі маршрути – максимальне охоплення цільової аудиторії.

3. Швидкість руху маршруток. Протягом дня рекламу на громадському транспорті будуть бачити десятки тисяч потенційних споживачів.

4. Реклама на маршрутних таксі естетична і тактовна. Вона ні до чого не зобов’язує, як це часто буває з іншими способами просування товарів чи послуг. Всі учасники дорожнього руху обов’язково переглянуть зображення на бортах маршрутки і не один раз. Пішоходам, пасажирам приємніше спостерігати за оригінально оформленим транспортом, ніж за нудними бортами стандартного фарбування. Маршрутка, прикрашена оригінальною рекламою, розбавляє буденні вулиці міста, а тому – добре запам’ятовується всіма учасниками дорожнього руху.

Реклама на маршрутках
Реклама на маршрутках  

Наша рекламна агенція пропонує повний цикл виготовлення реклами на усіх видах громадського та корпоративного транспорту – від створення безкоштовного макету до надання фотозвіту, а також контроль за станом рекламного зображення протягом терміну експонування.

Телефонуйте у рекламну компанію «АртПром»! Будемо раді співпраці!