Брендування корпоративного транспорту “BADER”

3QPw_uqxo7IВ Україні все частіше можна побачити відкриття нових міжнародних  компаній. Це в свою чергу добре для економіки нашої країни, тому що з’являється багато робочих місць, та є задіяна велика кількість транспортних засобів для перевезення працівників.

Така велика компанія дбає про імідж компанії та маркетингову підтримку своїх товарів та послуг. Нашим замовником є ТзОВ « Бадер »- велика міжнародна виробнича компанія. Підприємство розпочало масштабне брендування корпоративного транспорту. Звернувшись спочатку до нас з одним транспортним засобом, компанія вирішила продовжити брендування решти комерційних одиниць транспорту.

Наші працівники всі монтажні роботи проводять згідно попередньо пропрацьованої техніки, яку використовуємо при обклеюванні корпоративного транспорту.

Велика компанія має розуміти, що брендування комерційного транспорту це насамперед та реклама, яка в найкоротші терміни та з максимальною швидкістю дає можливість привернути увагу та зацікавити велику аудиторію людей.