Брендування автомобіля для СП “Фукс Мастила”

2222

Розміщення зовнішньої реклами на корпоративному транспорті це різновид реклами, який зараз використовується компаніями  дуже часто.

Брендування автомобілів має ряд переваг: – це насамперед розташування реклами на рівні очей та охоплення широкої аудиторії людей. Виготовивши і розмістивши рекламу на автомобілі, Ви отримаєте довготривале, безкоштовне експонування впродовж багагатьох років.

СП « Фукс Мастила » замовили брендування  корпоративного автомобіля. Макет розробили в корпоративних кольорах компанії, логотип був відтворений із точністю.

Для друку зображення використали самоклеючу плівку преміум класу, яка спеціально використовується для брендування корпоративного транспорту на довготривалий період-серії Oracal 751. Виробництво — Німеччина. Використовується для виконання дуже відповідальних робіт.

Брендування корпоративного транспорту — це найкращий  та найшвидший спосіб просування своїх товарів та послуг на території, по якій буде рухатися  дане  рекламне  зображення розміщене на бортах автомобіля.