Брендування автомобіля для “KOMFORT Bud”

Ще один цікавий проект брендування корпоративного авто. Наш замовник «Komfort Bud» вже  співпрацюють із нами та мають розміщено рекламу на громадському транспорті. Окрім даного розміщення реклами забажали ще й до літа підготувати свій корпоративний автомобіль.

Дана транспортна одиниця вийшла яскравою та іміджево красивою. Вже можна побачити на наших дорогах помаранчеву машину з контактною інформацією розміщеною на бортах,яка зацікавить своєю оригінальністю та дизайном і привабить до себе всіх охочих які потребують саме таких комплексних будівельних рішень. Використали друк на плівці серії Orajet, спеціально призначеній для поклейки корпоративного транспорту. Порізка букв – на плівці німецького виробництва Oracal 751. Також застосування даної плівки використовується нами при виконанні дуже відповідальних робіт, а саме брендування компаніями своїх комерційних одиниць транспорту.

Наш великий досвід та вміння наших менеджерів надавати найкращу та розгорнуту консультацію щодо оптимального розміщення Вашого рекламного проекту, дозволить  підняти рейтинг Вашої компанії на найвищий рівень та залучити до співпраці найвпливовіших партнерів. Ваші можливості зростають постійно і немає конкретних меж в розміщенні такого виду реклами.