Реклама на задньомі вікні для Навчального Центру “Секрет”

NEzn-2A3Q1Y Рекламна підтримка Вашого бізнесу – це один з головних аспектів сьогодення. Людство придумує все нові і нові Ноу- Хау, щоб зацікавити перед тим як ввести на ринок новинки чи просто прорекламувати свої послуги які надає дане підприємство.

От так наш клієнт вже має розміщення зовнішньої реклами на задньому вікні автобуса, яка ефективно діє впродовж декількох місяців.  Але проаналізувавши ефективність замовник  захотів  ще додатково залучити декілька одиниць транспортних засобів із розміщенням реклами такого виду. Водії авто які їдуть ззаді  громадського транспорту де є розміщена реклама, мають можливість зацікавитися послугами даного Навчального центру  “Секрет”.

Заднє вікно Елктрона є  великим, і текст який  знаходиться на  даному рекламному зображенні є читабельним з досить великої відстані. Крім цього рекламне зображення надруковане на перфорованій плівці серії One Way Vision. Матеріал має структуру в дирочках та чорний клеєвий шар,що забезпечує безперешкодний огляд з внутрішньої сторони, як для водія так і для пасажирів.